1 jaar stroopwafel bakfiets

Het is alweer een jaar geleden dat SociBike bakfiets te zien was in het tv-programma Hart in Aktie van SBS6. We maakten Arno Veltman blij met een SociBike bakfiets waarmee hij zijn vaste klanten aan huis kan bedienen. Arno heeft in de tussentijd niet stilgezeten en heeft een webshop gemaakt waar klanten stroopwafels kunnen bestellen en heeft zijn SociBike bakfiets laten pimpen. De bakfiets is nu helemaal in dezelfde stijl als zijn stroopwafelkraam. Arno staat steeds vaker weer op markten en op de andere dagen rijdt hij met de SociBike van Enkhuizen en Grootebroek tot Bovenkarspel, Lutjebroek, Hoogkarspel en Andijk.

“Ik ben onwijs tevreden met de SociBike bakfiets. De eerste twee á drie maanden was het mega druk met bestellingen, dit mede door de reclame van Hart in Aktie. De drukte op de markt begint nu eindelijk weer een beetje aan te trekken. Ik sta momenteel drie dagen in de week op een weekmarkt. Met de zomermaanden in aantocht heb ik dan ook twee extra meiden aangenomen, om de stroopwafels met de bakfiets te blijven bezorgen in de regio. Hierdoor kan ik zelf actief blijven op de markten”. Zijn vriend Corrian, die hem heeft aangemeld voor Hart in Aktie, helpt Arno nog steeds door elke woensdag bestellingen rond te rijden. Een echte vriend!

Bestel de lekkerste stroopwafels in Arno’s webshop en laat ze thuisbezorgen met SociBike!

Kijk hier de aflevering terug

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!