100% rijklaar afgeleverd

Wanneer je soci.bike bakfiets online bestelt profiteer je onder andere van gratis bezorging, montage en service aan huis. Maar wist je ook dat soci.bike 100% rijklaar bij je wordt afgeleverd? Je kunt dus meteen opstappen en wegfietsen!

Volledig afgemonteerd in Enkhuizen
soci.bike wordt helemaal rijklaar voor gebruik bij jou thuis afgeleverd. Zo garanderen wij een kwalitatief hoogwaardige fiets, waar alles aan klopt. Geen bouwpakket of onderdelen die je zelf in elkaar moet zetten, waar je net het juiste gereedschap niet voor hebt en waardoor de bakfiets nét niet lekker fietst. Wij testen de soci.bike uitgebreid en leveren hem kant-en-klaar bij jou af, zonder bezorgkosten. De soci.bike is door onze vakbekwame e-bike monteur volledig afgemonteerd in onze fabriek in Enkhuizen. Dit betekent dat als de bakfiets bij je wordt afgeleverd, jij niets meer hoeft te doen. Zelfs de accu is opgeladen. Je stapt op en je ervaart direct het comfort van altijd met wind mee fietsen!

Gratis thuisbezorgd
soci.bike wordt door onze eigen bezorgdienst gratis bij jou voor de deur afgeleverd. De monteur neemt samen met jou alle functies van de fiets door en legt uit waar je op moet letten. Alleen als je helemaal tevreden bent stapt hij weer in zijn auto, waarna jij kan gaan genieten van jouw soci.bike.

Service aan huis
Jouw soci.bike wordt geleverd met 2 jaar garantie en op het frame zelfs 5 jaar (zie onze garantievoorwaarden). Als er iets mis is met je soci.bike, komen onze speciaal opgeleide e-bike monteurs bij je thuis om het zo snel mogelijk op te lossen. Het enige wat je zelf moet doen is banden plakken en zorgen dat wij op de dag van de reparatie bij de fiets kunnen.

Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Meer informatie?