24 uur fietsen voor Rwanda

Van onze klant Hanneke Doekes kregen we het volgende verhaal toegestuurd:

Onder het motto ‘Ik fiets voor iets!‘ heeft onze zoon ruim 24 uur gefietst om geld op te halen voor een bouwproject van World Servants in Rwanda waar hij komende zomer naartoe hoopt te gaan. En ik kan zeggen, 24 uur fietsen is in de praktijk echt lang!

Er ging ieder uur iemand mee, voor in de bak of trappend zodat hij even kon uitrusten. We hadden de fiets versierd zodat hij opviel en omdat het Hemelvaartsdag mooi weer was en er dan hier in de buurt veel te doen is (Loosdrechtse plassen, Vliegveld Hilversum, bos en hei met bloeiende brem) trok de fiets veel bekijks.

Ik heb de fiets al bijna 6 jaar en dus is de accu voor mij nog prima, maar niet om 24 uur mee te rijden. Na even gebeld te hebben met SociBike werden er 2 reserveaccu’s opgestuurd! Wat ik persoonlijk echt een geweldige service vind. En zo had ik hier thuis een energiecentrale😉.

Samen met andere acties heeft onze zoon al ruim € 5.300 opgehaald. En met veel mensen weer leuke fietsavonturen beleefd om nog over te kunnen kletsen.

Ik was al erg blij met mijn SociBike en hun service, maar nu nog meer!

Wat een fantastische prestatie! Wij houden van dit soort verhalen :).

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!