5 Tips voor Valentijnsdag ❤️

Aanstaande zondag is het alweer zover, 14 februari. We weten allemaal wat dat betekent, namelijk Valentijnsdag. De dag waarop (geheime) geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld: een cadeautje, bloemen of een kaartje. Ben je nog niet voorzien van de juiste attentie voor jouw geliefde? Hieronder hebben wij een aantal tips voor de perfecte Valentijnsdag. Doe er je voordeel mee!

1. Ontbijt op bed

Het is misschien een cliché, maar dat betekent niet dat het niet lekker of romantisch is! Uitslapen en vervolgens worden verrast met een eitje, versgeperste sinaasappelsap, een croissantje en een lief kaartje op bed. Het is een klein gebaar, maar hopelijk met een groot effect.

TIP: Maak een hartvormig ei! Klik hier voor het stappenplan.

2. Romantische wandeling of fietstocht

Zoek een mooi gebied uit en geniet samen van de omgeving. Vergeet niet om wat eten en drinken mee te nemen zodat jullie tussendoor even kunnen uitrusten en genieten van een picknick.

TIP: De bakfiets van SociBike is ook heel geschikt voor deze activiteit: vervoer je geliefde in de bak ?.

TIP: Klik hier voor 10 heerlijke picknickrecepten.

3. Je eigen thuisbioscoop

Maak samen met je geliefde een eigen thuisbioscoop. Popcorn op schoot, drankjes binnen handbereik, film op start en ongestoord kijken! En kies natuurlijk een film uit waar jullie beide gek op zijn.

4. Verras elkaar!

Vinden jullie het leuk om elkaar totaal te verrassen? Spreek dan gezamenlijk af dat de ene bepaalt wat jullie ’s middags doen en de ander ’s avonds. Dit zodat jullie beide een dagdeel worden verrast!

5. Romantisch dineren

Liefde gaat door de maag en samen eten is altijd leuk. Maak er iets extra’s van met Valentijnsdag. Kook bijvoorbeeld samen jullie favoriete maaltijd of bestel een Valentijns diner bij een lokale ondernemer.

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!