Bunch Bikes

“We brengen soci.bike naar Noord-Amerika!“

Over soci.bike ambassadeur Bunch Bikes

Over ons

Na een familiereis naar het fietsmekka van Kopenhagen werd de oprichter van Bunch Bikes, Aaron Powell, verliefd op de Scandinavische fietscultuur. Een hele zomer lang fietste hij elke dag met zijn dochter, net als de lokale bevolking. Maar na thuiskomst kon Aaron geen redelijk geprijsde, kwaliteitsvolle bakfiets vinden om voor zijn gezin te kopen, dus maakte hij er zijn missie van om het plezier van fietsen met het gezin te delen met Noord-Amerika.

De toonaangevende leverancier van bakfietsen in Nederlandse stijl in Noord-Amerika, wordt elke dag groter. Het Bunch Bikes team is trots gevestigd in Denton, Texas en ze geloven dat gezinnen op de eerste plaats komen. Ze laten dit zien door voor hun medewerkers te zorgen, gezinsvriendelijke producten te ontwerpen en opnieuw te definiëren wat ‘klantenservice’ moet betekenen.

Bij Bunch Bikes hopen ze dat je een fiets krijgt waar je gezin dol op zal zijn, met service waar je je vrienden over kunt vertellen!

Contactgegevens:
2170 Collins Rd Ste 103
76208 Denton, Texas, Verenigde Staten
+1 800-730-9497
info@bunchbikes.com

Proefrit aanvragen

Probeer soci.bike gratis uit in Texas (Verenigde Staten)

Wil je de soci.bike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!

Halfords
Robert Harms Tweewielers
Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Meer informatie?