FREEM bikes&coffee

“Heel leuk dat soci.bike in elke gewenste RAL-kleur leverbaar is!“

Over soci.bike ambassadeur FREEM bikes&coffee

Over ons

Bij FREEM vind je de fiets uit je dromen. Wij kunnen je er alles over vertellen en daar malen we ook graag een passend kopje koffie bij, maar… de geur van handwerk, de tinteling van volkomenheid, de glans van vakmanschap, de smaak van verfijning en het ritme van meesterschap die moet je beleven.

In de winkel van FREEM vind je iets dat je nog nooit in een fietsenwinkel bent tegengekomen: ruimte. Ruimte om te kijken, te praten, te proberen, te genieten, te dwalen, te ervaren, koffie te drinken, te vragen, te laten bezinken, nog een koffie te drinken, na te denken, nog eens te proberen en een fiets te vinden die helemaal van jou is. Daar willen we alles voor doen. We vertellen, adviseren en proberen je kleine en grote wensen te beantwoorden. Of je nu voor een kinderzitje, een regenjas of een fiets bent gekomen, FREEM geeft je de ruimte. Oh ja, bij FREEM vind je nog iets dat je nog nooit in een fietsenwinkel bent tegengekomen: licht! Ons pand aan het luie eind, op de hoek van de Gansstraat in de Watervogelbuurt, herken je aan z’n hoge ramen waar de zon onbekommerd naar binnen straalt.

Er is een nooit officieel bezegeld, ietwat mysterieus, maar toch niet te ontkennen verbond tussen fietsers en koffie. De twee vinden elkaar in beleving, stijl, souplesse en nuance. FREEM, bikes&coffee creëert de ideale plek voor een coffee stop. Een hub waar fietsers rust pakken, elkaar ontmoeten, genieten van goede koffie, krachtige espresso of romige cappuccino en even sleutelen misschien om vervolgens weer op te stappen. Bij FREEM wordt koffie met dezelfde gedrevenheid en perfectie bereid als de rijwielen door onze fabrikanten. Niet voor niets kiest onze barista voor koffiebonen van Ill magistrale; een echte fietskoffie van Bas. Waar er wordt gefietst daar vind je koffie van Il magistrale.

Contactgegevens:
Gansstraat 60
3582 EK Utrecht
030 633 8371
[email protected]

Proefrit aanvragen

Probeer soci.bike gratis uit in Utrecht

Wil je de soci.bike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!

Beer Fietsen
Peter Fortuin Rijwielen
Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.