Groenendijk Tweewielers

“soci.bike past goed in ons assortiment!“

Over soci.bike ambassadeur Groenendijk Tweewielers

Over ons

Wat in september 2017 begon als een hobby, is inmiddels een uitgegroeid tot een van de mooiste fietsenwinkels van de regio (al zeggen ze het zelf). In de fietsenwinkel vind je elektrische fietsen, stadsfietsen en transportfietsen. Maar hier stopt het assortiment natuurlijk niet. Je kunt ook terecht bij Groenendijk Tweewielers voor allerlei accessoires, zoals tassen, manden, kratten, sloten en alles voor op of aan de fiets.

De voorraad fietsen bestaat niet uit 10 verschillende maten van een fiets. Ze hebben vaak maar 1 of 2 maten staan in de winkel zodat je als klant ruimte hebt om elke fiets van dichtbij te zien, voelen en ruiken. Nadat je een keuze heeft gemaakt van het type fiets en kleur, meten zij elke klant op. Dankzij hun expertise in bikefitting kunnen zij je altijd de juiste framemaat verkopen. Kom je ook een proefrit maken op soci.bike bakfiets?

Contactgegevens:
Oosterstraat 1
4791 HH Klundert
06-14491923
[email protected]

Proefrit aanvragen

Probeer soci.bike gratis uit in Klundert

Wil je de soci.bike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!

Nouws Tweewielcentrum
Tweewielerspecialist
Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Meer informatie?