soci.bike BV

“In onze werkplaats in Enkhuizen zetten wij met veel plezier de soci.bike in elkaar”

soci.bike werkplaats

Gemaakt in Enkhuizen

In de werkplaats van Soci-Com in Enkhuizen worden de soci.bikes in elkaar gezet. Hier komen alle onderdelen binnen, zetten wij alles in elkaar, testen wij grondig en bewaken wij de kwaliteit. Je bent van harte welkom in Enkhuizen om een proefrit te maken.

soci.bike frames

Een bakfiets met een verhaal

soci.bike is fabrikant van elektrisch ondersteunde bakfietsen. Dit zijn geen gewone bakfietsen, maar dit zijn bakfietsen met een verhaal. Eigenaren Patrick de Haan en Peter Schouten hebben zelf of in hun nabije omgeving ervaren wat het doet met mensen als zij aan de zijlijn komen te staan. Ze hebben geen reden om ’s ochtends uit hun bed te komen en ’s avonds, als zij thuiskomen, kunnen zij niet trots zijn op datgeen wat zij die dag gedaan hebben. Dat is de reden dat wij bij soci.bike geen mensen aannemen om de bakfiets te maken: wij maken bakfietsen om mensen aan te kunnen nemen.

Maatschappelijke impact is daarbij ons doel en financieel rendement is een van onze middelen. Wij zijn een commercieel bedrijf en verkopen deze bakfiets. Het geld dat wij verdienen investeren wij in onze missie. We zijn daarmee ook een Social Enterprise.

Bij soci.bike worden medewerkers opgeleid op het gebied van fietstechniek, ze doen werkervaring op en werken met de nieuwste technieken op het gebied van e-bike technologie. Dat samen vormt een goede basis voor een betaalde baan bij soci.bike of extern.

soci.bike uitproberen

Probeer ‘m zelf uit

Wil je de soci.bike zelf uittesten? Dat kan! Maak hieronder een afspraak voor een proefrit bij onze werkplaats in Enkhuizen!

Proefrit aanvragen

Probeer mijn soci.bike gratis uit in Enkhuizen

Wil je de soci.bike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!

Busybike
Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Meer informatie?