Eerste limited edition SociBike bakfiets verkrijgbaar!

Het SociBike kunstproject is in volle gang. Gedurende dit project krijgen diverse kunstenaars de mogelijkheid om een unieke versie van de SociBike bakfiets te beschilderen. Met de verkoop van deze fantastische fietsen worden de kunstenaars ondersteund in deze lastige tijd. De eerste bakfiets is onder handen genomen door kunstenaar Jeroen de Boer van TheOlifants. Hij heeft het frame voorzien van een echte Mondriaan-stijl. Deze unieke, limited edition SociBike is vanaf nu verkrijgbaar, dus wees er snel bij! Stuur een mailtje naar [email protected] als je interesse hebt!

SociBike Jeroen de Boer TheOlifants kunstproject (1)

Jeroen: “Het is ontzettend gaaf dat de door mij ontworpen SociBike bakfiets straks gewoon ergens rondfietst. Ik hoop dat de eigenaar heel blij is met zijn fiets, vol trots de weg op gaat en al fietsend andere mensen een lach op hun gezicht bezorgt. Hopelijk zet het aan tot mooie dialogen en inspiratie”. Dudley Smit, accountmanager SociBike, vult aan: “Waar vooral nu in crisistijden op kunst en cultuur wordt bezuinigd, willen we juist een platform bieden en de kunstenaars een stem geven. En dat is SociBike ten voeten uit. Wij hopen dat wij met dit soort acties letterlijk de dag een beetje vrolijk kunnen kleuren. Het is altijd een feestje om met SociBike bakfiets – normaal gesproken leverbaar in 240 RAL-kleuren – en je kinderen of hond op pad te zijn.”

Over het SociBike kunstproject

SociBike heeft het in haar DNA om een sociale plek in de wereld in te nemen en omdat geen ander werk zo uitdaagt dat ‘kleur in je leven brengen’ het verschil kan maken, bedachten zij samen met TheOlifants een kunstproject. In dit project krijgen (startende) kunstenaars de mogelijkheid zichzelf te laten zien met de SociBike bakfiets als platform voor hun kunst. De fietsen zijn daardoor uniek – one of a kind – en met de verkoop van de fiets wordt de kunstenaar ondersteund. Zo biedt SociBike de kunstenaars een platform mét een goed verdienmodel. Een groot aantal kunstenaars had zich aangemeld voor het project. De eerstvolgende SociBikes worden beschilderd door Boxie van Boxtel, Maarten Vet en Frank Willems. In de tweede helft van het jaar vindt er een tweede inschrijfronde plaats.

Meer informatie over de limited edition SociBike & TheOlifants vind je hier.

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.