Elektrabikes.nl: SociBike, slim ontworpen elektrische bakfiets

Deze week werden wij verrast met een heel mooi artikel over SociBike op Elektrabikes.nl. De titel ‘SociBike, slim ontworpen elektrische bakfiets’ vat het eigenlijk al samen. Over onze slimme details schrijven ze bijvoorbeeld: “De bakfiets van SociBike zit vol vernuftige details. Zo kan bijvoorbeeld de bak aan de voorkant open. Heel slim, want zo kunnen kleine kids er makkelijk in- en uitklimmen. De klep fungeert dan als opstapje. De bak zelf is gemaakt van schokabsorberend polypropyleen. Comfortabel en stevig”.

Verder schrijven ze: “Als je een SociBike koopt, dan wordt deze netjes bij je thuis afgeleverd. Wel zo handig, want hij past natuurlijk niet in je auto, laat staan achterop een fietsendrager. Nog zo’n slimmigheidje is dat er rekening gehouden is met de deurbreedte. De SociBike is, ondanks de drie wielen net smal genoeg om door iedere deur te passen. Je kunt hem dus altijd in de schuur, kelder of gang stallen. Over die wielen gesproken, de fiets helt dankzij een kantelmechanisme licht mee in de bochten. Net als een tweewieler. Dat zorgt voor prima rij-eigenschappen”.

En met klap op de vuurpijl hebben ze SociBike opgenomen in hun Top 5: Elektrische Bakfietsen. Daar zijn we natuurlijk super trots op!

Een punt klopt overigens niet: SociBike bakfiets wordt namelijk wel geleverd met een slot. Daarnaast kun je de fiets via onze site verzekeren.

Elektrabikes.nl is een informatieve website waarop objectief informatie wordt gegeven over elektrische fietsen in het algemeen. Ze hebben geen commerciële belangen en kunnen dus open en eerlijk informeren. Elektrabikes.nl verkoopt geen fietsen of onderdelen, maar is puur gericht op informatie-voorziening.

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.