De leukste cadeau-ideeën voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent verlanglijstjes maken en cadeautjes kopen! De één schut zo een hele wensenlijst uit zijn mouw en de ander ‘heeft alles al’. Tot welke categorie behoor jij?

Sommige mensen zijn er in de zomer al mee bezig: cadeautjes inslaan, lijstjes maken en alles regelen. Van decemberstress is geen sprake. Voor iedereen ligt keurig alles klaar. In tegenstelling tot anderen, waar op het laatste moment nog van alles besteld en verzonnen moet worden. Maar waar altijd alles op het laatste moment toch goed komt. Voor iedereen die nog een beetje cadeau-inspiratie zoekt hebben wij vier mooie cadeau-ideeën bedacht:

1. Een bakfietshoes om SociBike te beschermen

Staat jouw SociBike of de SociBike van iemand voor wie jij een cadeau wilt kopen veel buiten? Dan is een bakfietshoes een must! Bescherm SociBike tegen regen, stof, UV en vorst met de bakfietshoes. De hoes is eenvoudig te monteren en heeft een verstelbare band met kliksluiting tegen wegwaaien. Er is een hoes beschikbaar voor een bakfiets met en zonder huif.

> Bekijk de bakfietsfietshoes zonder huif
> Bekijk de bakfietshoes met huif

2. Lekker zitten met het SociBike zitmatje

Voor zowel bakfietsgebruikers met kinderen als bakfietsgebruikers met hondjes is het SociBike zitmatje ideaal. Leg het zitmatje op het bankje van SociBike bakfiets voor nog meer comfort voor je kinderen of op de bodem van de bak voor je hond. Het ventilerende zitmatje neemt geen vocht op, waardoor ze altijd droog zitten.

> Bekijk het SociBike zitmatje hier

3. De bestseller: de SociBike huif

Als je hem nog niet hebt, is dit echt wel een topcadeau. Met de SociBike huif kun je je kinderen, dieren en boodschappen beschermen tegen regen en wind. Hij gaat er super makkelijk op en af. Echt een cadeau waar je enorm veel plezier van hebt.

> Bekijk de huif

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!