De ultieme elektrische bakfiets

 1. Home
 2. De ultieme elektrische bakfiets

Veilig, comfortabel & duurzaam

Fietsen met kinderen is voor veel ouders een hele uitdaging. Voor- en achterzitjes liggen wellicht voor de hand. Echter kun je ook kiezen voor een meer veilige en comfortabele oplossing: de soci.bike.

De kinderen stappen er zo in

De soci.bike is voorzien van een ruime bak met beschermende wielkappen en veiligheidsgordels. Daarnaast is de elektrische bakfiets voorzien van een uitklapbare treeplank waarmee kinderen eenvoudig in- en uit kunnen stappen. Zo kun je veilig de weg op naar school, de kinderopvang, de supermarkt, zwemles, het park of de speeltuin.

De soci.bike wordt gekenmerkt door zijn sublieme rijeigenschappen. De twee voorwielen zorgen voor extra stabiliteit. Omvallen zit er met de soci.bike niet in. In de ruime bak is er plaats voor één tot drie kinderen. Dat is vast zwaar trappen, horen we je denken. Maar niets is minder waar, want met de elektrische middenmotor manouvreer je gemakkelijk en snel door het verkeer. Je zou er bijna een stukje omrijden.

Verkooppunten van de soci.bike

De soci.bike verrast met slimme oplossingen. Wil jij de soci.bike zelf een keer uitproberen? Maak dan een gratis proefrit bij één van onze aangesloten fietsenwinkels. Geen fietsenwinkel bij jou in de buurt? Dan komen we graag bij je thuis!

Maak een gratis proefrit

Eerst zien, dan geloven. Althans, zo denken wij erover. Wil jij ook de soci.bike een keer zelf uittesten? Dat kan! Maak gratis een afspraak voor een proefrit bij één van onze aangesloten fietsenwinkels bij jou in de buurt.

   

  Ja, ik wil een proefrit maken op een soci.bike

  Maak direct een vrijblijvende afspraak voor een proefrit

  Maak een gratis proefrit met de soci.bike

  Jouw gegevens
   
  Proefritlocatie
  Waar wil je de bakfiets voor gebruiken?

  Onze fietsenwinkel neemt binnen twee werkdagen contact met je op voor het maken van een afspraak.

  Menu

  Download de brochure

  Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Open chat
  Meer informatie?