De ultieme
elektrische bakfiets

Veilig, comfortabel & duurzaam

Gewoon lekker praktisch

De SociBike is veilig, comfortabel en duurzaam. De SociBike verrast met slimme oplossingen die dagelijkse ritten zoveel leuker maken. Of het nu gaat om fietstocht door de natuur of een rit naar de supermarkt. De SociBike neemt jou overal mee naar toe. Want met de elektrische hulpmotor hoef jij (bijna) niet te trappen.

Veiligheid, comfort en duurzaamheid staat bij de SociBike voorop. De twee voorwielen geven de bakfiets extra stabiliteit, zodat je nooit kunt omvallen. Daarnaast is de SociBike van alle gemakken voorzien: beschermende wielkappen, een uitklapbare treeplank en een robuuste bagagadrager. Naast de praktische eigenschapen beschikt de SociBike ook nog eens over een fraai design.

Verkooppunten van de SociBike

SociBike is leverbaar bij diverse fietsenwinkels in het hele land. De medewerkers vertellen je graag alles over hun ervaringen met de SociBike. Daarnaast is het mogelijk om een proefrit te maken. Een eerlijker advies kun je bijna niet krijgen.

Maak een gratis proefrit

Eerst zien, dan geloven. Althans, zo denken wij erover. Wil jij ook de SociBike een keer zelf uittesten? Dat kan! Maak gratis een afspraak voor een proefrit bij één van onze aangesloten fietsenwinkels bij jou in de buurt.

Download de folder

Download de SociBike folder

In onze folder vind je meer informatie over de SociBike. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij sturen je de folder per e-mail toe.

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.