De ultieme
elektrische bakfiets

Veilig, comfortabel & duurzaam

Gewoon lekker praktisch

De soci.bike is veilig, comfortabel en duurzaam. De soci.bike verrast met slimme oplossingen die dagelijkse ritten zoveel leuker maken. Of het nu gaat om fietstocht door de natuur of een rit naar de supermarkt. De soci.bike neemt jou overal mee naar toe. Want met de elektrische hulpmotor hoef jij (bijna) niet te trappen.

Veiligheid, comfort en duurzaamheid staat bij de soci.bike voorop. De twee voorwielen geven de bakfiets extra stabiliteit, zodat je nooit kunt omvallen. Daarnaast is de soci.bike van alle gemakken voorzien: beschermende wielkappen, een uitklapbare treeplank en een robuuste bagagadrager. Naast de praktische eigenschapen beschikt de soci.bike ook nog eens over een fraai design.

Verkooppunten van de soci.bike

soci.bike is leverbaar bij diverse fietsenwinkels in het hele land. De medewerkers vertellen je graag alles over hun ervaringen met de soci.bike. Daarnaast is het mogelijk om een proefrit te maken. Een eerlijker advies kun je bijna niet krijgen.

Maak een gratis proefrit

Eerst zien, dan geloven. Althans, zo denken wij erover. Wil jij ook de soci.bike een keer zelf uittesten? Dat kan! Maak gratis een afspraak voor een proefrit bij één van onze aangesloten fietsenwinkels bij jou in de buurt.

Download de folder

Download de soci.bike folder

In onze folder vind je meer informatie over de soci.bike. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij sturen je de folder per e-mail toe.

Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Meer informatie?