Dealer worden

 1. Home
 2. Dealer worden

Leuk dat je interesse hebt om dealer van soci.bike bakfiets te worden! Op deze pagina geven we je meer informatie. Wil je meer weten of ben je al overtuigd? Onze Brand Manager Dudley Smit komt graag bij je langs met een demofiets en alle informatie!

Altijd wind mee met soci.bike

Op het eerste gezicht lijken veel bakfietsen op elkaar, maar de soci.bike bakfiets maakt op een aantal fronten wel een degelijk een verschil. Enerzijds verrast de soci.bike met slimme oplossingen die de dagelijkse ritten in het drukke verkeer zoveel makkelijker, veiliger en comfortabeler maken. Anderzijds is het ook een elektrisch ondersteunde bakfiets met een sociaal maatschappelijke impact. De bakfiets wordt gemaakt door mensen die een (nieuwe) kans op de arbeidsmarkt krijgen.

soci.bike is gemaakt van hoogwaardige onderdelen en onderscheidt zich door handige oplossingen zoals een uitklapbare laadklep aan de voorkant en het feit dat de bakfiets door elke standaard deur past. Over ieder detail is goed nagedacht. De speciaal ontwikkelde wielbeschermers, de driepunts veiligheidsgordel en de verlichting: alles voor een veilige fietstocht.

soci.bike nu in meerdere kleuren leverbaar

Naast de kenmerkende witte kleur van het soci.bike frame is soci.bike tegenwoordig ook leverbaar in grafietzwart, cementgrijs, resedagroen, azuurblauw en okergeel. Daarnaast is elke gewenste RAL-kleur op aanvraag ook mogelijk. soci.bike bakfiets speelt hiermee in op de behoefte van de klant en onderscheidt zich hiermee van andere bakfietsmerken.

“Wij willen klanten graag de mogelijkheid geven controle te hebben over hun aanschaf”, vertelt Brand Manager Dudley Smit. “Omdat onze fietsen van A tot Z in Nederland gemaakt worden kunnen wij gemakkelijk lokaal onze frames laten poedercoaten. Voor onze standaardlijn hebben wij gekozen voor populaire, trendy en matte kleuren. Wil je toch een andere kleur? Dan is dat ook mogelijk, zolang het maar een bestaande RAL-kleur is. Op deze manier hebben wij de klant echt iets te bieden en houden wij ook de lokale economie draaiende, één van de pijlers onder onze filosofie”.

Ontwikkelingen soci.bike

soci.bike is momenteel volop in ontwikkeling. We zijn onlangs verhuisd naar Enkhuizen waar we een grotere bedrijfshal hebben betrokken om de groei aan te kunnen. Hier houden wij ook de servicedelen op voorraad. De fietsen zelf worden nog steeds voor 100% in Nederland gemaakt bij Soci-Com. We hebben een nieuwe visie uitgewerkt die dit jaar volop zichtbaar zal worden voor de consument en winkelier. In deze visie is onder andere een nieuw en interessant verdienmodel voor aangesloten dealers opgenomen.

Redenen om soci.bike dealer te worden

Heb je interesse om dealer te worden van soci.bike bakfiets? Onze Brand Manager Dudley Smit komt graag bij je langs met een demofiets en alle informatie. Hij is bereikbaar via 06 – 5029 2274 en d.smit@soci.bike of vul onderstaand contactformulier in.

Neem direct contact op

  Menu

  Download de brochure

  Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Open chat
  Meer informatie?