Dealer worden

Leuk dat je SociBike dealer worden wil! Op deze pagina geven we je meer informatie. Wil je meer weten of ben je al overtuigd? Een van onze accountmanagers komt graag bij je langs met een demofiets en alle informatie!

Redenen om dealer te worden

  • Alle leveringen zijn franco huis
  • Alle fietsen worden kosteloos 100% geassembleerd geleverd

  • 100% Nederlands fabrikaat

  • Goede marge met heldere voorwaarden
  • Bakfietsenmarkt is een groeimarkt
  • SociBike wordt gemaakt door enthousiaste medewerkers die het verschil maken

Heb je interesse om dealer te worden van SociBike bakfiets?

Een van onze accountmanagers komt graag bij je langs met een demofiets en alle informatie. Maak een afspraak via 0228-745460 of vul het contactformulier in. We nemen dan binnen één werkdag contact met je op!

Altijd wind mee met SociBike

Op het eerste gezicht lijken veel bakfietsen op elkaar, maar de SociBike bakfiets maakt op een aantal fronten wel een degelijk een verschil. Enerzijds verrast de SociBike met slimme oplossingen die de dagelijkse ritten in het drukke verkeer zoveel makkelijker, veiliger en comfortabeler maken. Anderzijds is het ook een elektrisch ondersteunde bakfiets met een sociaal maatschappelijke impact. De bakfiets wordt gemaakt door mensen die een (nieuwe) kans op de arbeidsmarkt krijgen.

SociBike is gemaakt van hoogwaardige onderdelen en onderscheidt zich door handige oplossingen zoals een uitklapbare laadklep aan de voorkant en het feit dat de bakfiets door elke standaard deur past. Over ieder detail is goed nagedacht. De speciaal ontwikkelde wielbeschermers, de driepuntsveiligheidsgordel en de verlichting: alles voor een veilige fietstocht.

SociBike is in meerdere kleuren leverbaar

SociBike is standaard leverbaar in mat zwart, signaalwit, kiezelgrijs en olijfgroen. Daarnaast is elke gewenste RAL-kleur op aanvraag ook mogelijk. SociBike bakfiets speelt hiermee in op de behoefte van de klant en onderscheidt zich hiermee van andere bakfietsmerken.

We willen klanten graag de mogelijkheid geven controle te hebben over hun aanschaf. Omdat onze fietsen van A tot Z in Nederland gemaakt worden kunnen wij gemakkelijk lokaal onze frames laten poedercoaten. Voor onze standaardlijn hebben wij gekozen voor populaire, trendy en matte kleuren. Wil je toch een andere kleur? Dan is dat ook mogelijk, zolang het maar een bestaande RAL-kleur is. Op deze manier hebben wij de klant echt iets te bieden en houden wij ook de lokale economie draaiende, één van de pijlers onder onze filosofie.