Celmar fietsen

Op zoek naar een goede bakfiets?

Celmar Fietsen wordt gerund door Marcel en Robbert. Voor velen zijn wij inmiddels een bekend gezicht in winkelcentrum de Huesmolen te Hoorn. Wij zijn al van jongs af aan met fietsen in de weer. Opkopen, opknappen en onderhouden, wat voor ons begon als een hobby, is uiteindelijk ons werk geworden.

De fietsenwinkel in de Huesmolen is er sinds 2016 en het assortiment wordt steeds groter. Maar wat maakt ons concept zo succesvol? Wij verkopen A-merk elektrische fietsen en stadsfietsen, zowel nieuw als gebruikt, maar wel tegen concurrerende internetprijzen. Wat veel mensen missen bij online fietsenwinkels, namelijk een belangrijk stukje service en nazorg, krijgen zij bij ons wél. Internetprijzen, maar wel met de service die bij de aanschaf van een fiets zo prettig is. Het beste uit twee werelden dus. Daarnaast verkopen wij accu’s en accessoires en voeren wij onderhoud en reparaties uit. Dit totaalpakket heeft ervoor gezorgd dat wij het steeds drukker hebben gekregen en dat er al heel wat mensen rondfietsen op een fiets van Celmar.

Adresgegevens

De Huesmolen 75

1625 HZ Hoorn

0229 – 50 42 02

celmarfietsen@hotmail.nl

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!