Eerste limited edition soci.bike bakfiets verkrijgbaar!

Het soci.bike kunstproject is in volle gang. Gedurende dit project krijgen diverse kunstenaars de mogelijkheid om een unieke versie van de soci.bike bakfiets te beschilderen. Met de verkoop van deze fantastische fietsen worden de kunstenaars ondersteund in deze lastige tijd. De eerste bakfiets is onder handen genomen door kunstenaar Jeroen de Boer van TheOlifants. Hij heeft het frame voorzien van een echte Mondriaan-stijl. Deze unieke, limited edition soci.bike is vanaf nu verkrijgbaar, dus wees er snel bij! Stuur een mailtje naar info@socibike.nl als je interesse hebt!

soci.bike Jeroen de Boer TheOlifants kunstproject (1)

Jeroen: “Het is ontzettend gaaf dat de door mij ontworpen soci.bike bakfiets straks gewoon ergens rondfietst. Ik hoop dat de eigenaar heel blij is met zijn fiets, vol trots de weg op gaat en al fietsend andere mensen een lach op hun gezicht bezorgt. Hopelijk zet het aan tot mooie dialogen en inspiratie”. Dudley Smit, accountmanager soci.bike, vult aan: “Waar vooral nu in crisistijden op kunst en cultuur wordt bezuinigd, willen we juist een platform bieden en de kunstenaars een stem geven. En dat is soci.bike ten voeten uit. Wij hopen dat wij met dit soort acties letterlijk de dag een beetje vrolijk kunnen kleuren. Het is altijd een feestje om met soci.bike bakfiets – normaal gesproken leverbaar in 240 RAL-kleuren – en je kinderen of hond op pad te zijn.”

Over het soci.bike kunstproject

soci.bike heeft het in haar DNA om een sociale plek in de wereld in te nemen en omdat geen ander werk zo uitdaagt dat ‘kleur in je leven brengen’ het verschil kan maken, bedachten zij samen met TheOlifants een kunstproject. In dit project krijgen (startende) kunstenaars de mogelijkheid zichzelf te laten zien met de soci.bike bakfiets als platform voor hun kunst. De fietsen zijn daardoor uniek – one of a kind – en met de verkoop van de fiets wordt de kunstenaar ondersteund. Zo biedt soci.bike de kunstenaars een platform mét een goed verdienmodel. Een groot aantal kunstenaars had zich aangemeld voor het project. De eerstvolgende soci.bikes worden beschilderd door Boxie van Boxtel, Maarten Vet en Frank Willems. In de tweede helft van het jaar vindt er een tweede inschrijfronde plaats.

Meer informatie over de limited edition soci.bike & TheOlifants vind je hier.

Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Meer informatie?