Elektrische bakfiets leasen

  1. Home
  2. Elektrische bakfiets leasen

Een elektrische bakfiets leasen is een nieuwe manier van gebruik maken van een bakfiets. Je kunt er voor kiezen om de SociBike te kopen, zodat het jouw bezit wordt, maar je kunt ook per maand betalen en dus de elektrische bakfiets leasen.

Betalen naar gebruik

De natuur is een recyclekampioen: alles wordt hergebruikt. Als mens kunnen we daar een hoop van leren, en daarom introduceren we betalen naar gebruik. Vanaf een vast bedrag per maand heb je al een SociBike bakfiets.

SociBike elektrische bakfiets
SociBike elektrische bakfiets
SociBike elektrische bakfiets

Nog kritischer kijken

We geloven in een elektrische bakfiets leasen omdat het ons dwingt nóg kritischer naar ons ontwerp te kijken. Hoe zorgen we dat zo weinig mogelijk onderhoud nodig is? Hoe voorkomen we dat dingen kapot gaan? En hoe kunnen we zoveel mogelijk hergebruiken als we een fiets weer terugkrijgen?

Elektrische bakfiets leasen

Wanneer je een SociBike koopt betaal je een eenmalig bedrag. We komen de bakfiets bij jou thuis afleveren. Je regelt zelf het onderhoud en de eventuele verzekering. Je kunt er dus ook voor kiezen om de SociBike te leasen. De SociBike blijft ons eigendom en je betaalt een maandelijks bedrag, net zo lang als jij de elektrische bakfiets wilt leasen.

Een vast bedrag per maand

Het voordeel van een elektrische bakfiets leasen is dat je een vast bedrag per maand betaald. Het is als het ware een bakfiets kopen op afbetaling. Je hoeft dus niet in één keer een groot bedrag te bepalen. Het maandbedrag is altijd hetzelfde dus je weet waar je aan toe bent. Je hoeft je niet druk te maken over onverwachte kosten en of de bakfiets nog wel wat waard is als je hem wilt verkopen.

Gebruik
€ 169,40per maand (looptijd 36 maanden)
  • SociBike elektrische bakfiets gebruik bestellen

De circulaire economie

SociBike als elektrische bakfiets leasen is een voorbeeld van de circulaire economie. Steeds meer mensen gaan de circulaire economie belangrijk vinden, en dat vinden wij een goede ontwikkeling. De circulaire economie is een economisch systeem dat bedoeld is om herbruikbaarheid van producten en grondstoffen te maximaliseren en waarde vernietiging te minimaliseren. Het verschil met het huidige lineaire systeem is dat daarin grondstoffen worden omgezet in producten die aan het einde van hun levensduur worden vernietigd. De belangrijkste principes van de circulaire economie zijn ook belangrijke principes voor SociBike. Waardebehoud wordt gemaximaliseerd door eerst te kijken naar producthergebruik, vervolgens hergebruik van onderdelen en als laatste hergebruik van grondstoffen. De onderdelen van SociBike worden zo ontworpen en gemaakt dat deze aan het eind van de gebruiksfase makkelijk demontabel zijn en materiaalstromen eenvoudig gescheiden kunnen worden. Tijdens de productie, het gebruik en de verwerking van SociBike worden geen schadelijke stoffen uitgestoten. SociBike behoudt het eigendom van de elektrische bakfiets, klanten betalen voor het gebruik ervan en dus niet voor het bezit. Omdat de prestatie van het product de waarde bepaalt, wordt het leveren van de juiste kwaliteit extreem belangrijk voor ons. Als jij besluit de elektrische bakfiets te leasen doe je mee aan de circulaire economie.

De beste details

De SociBike is ontwikkeld door ouders en voor ouders, en dat merk je aan alle details die je dagelijkse ritten zoveel makkelijker, leuker, veiliger en comfortabeler maken. De SociBike is wellicht de beste bakfiets in zijn soort met fraaie specificaties. De schokabsorberende bak biedt veiligheid en comfort, en dankzij de unieke voorklep is in- en uitladen nog makkelijker dan bij een auto. De drie wielen zorgen voor veel meer stabiliteit en veiligheid dan een tweewieler. Het kantelmechanisme zorgt ervoor dat de SociBike licht meehelt in een bocht, net als een gewone mamafiets. Daardoor is de fiets wendbaarder en comfortabeler. En je rijdt tenslotte wel 25 km per uur, daarom hebben wij gekozen voor hydraulische schijfremmen met voor schijven van 180 mm.

Productie bij Soci-Com

De SociBike is gestart als een leerwerkproject om mensen op te leiden tot e-bike monteur bij Soci-Com. Soci-Com heeft als missie om zoveel mogelijk mensen die moeite hebben om aan een baan te komen te helpen. SociBike wordt exclusief geassembleerd bij Soci-Com. Met de assemblage van SociBike krijgen mensen die meer dan gemiddeld een steuntje in de rug nodig hebben om aan betaald werk te komen de kans om te re-integreren in de maatschappij en opgeleid te worden in de e-bike wereld. Met als doel een leuke job in de fietsenbranche.

Vraag een gratis proefrit aan

Denk jij er over om een elektrische bakfiets te leasen? Bij SociBike kun je gratis een proefrit aanvragen bij een aangesloten fietsenwinkel bij jou in de buurt. De medewerkers vertellen je graag over hun ervaringen met SociBike en laten je een rondje fietsen op de SociBike. Heb je daarna nog steeds vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen en alles aan ons vragen. Per telefoon, e-mail of via social media. We hopen natuurlijk dat jij onze volgende ambassadeur wordt!

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.