Elektrische bakfiets op afbetaling

  1. Home
  2. Elektrische bakfiets op afbetaling

Een nieuwe, elektrische bakfiets kopen is een grote aanschaf. Een elektrische bakfiets leasen of een elektrische bakfiets op afbetaling is daarvoor een aantrekkelijke oplossing. Zo hoef je niet in een keer een groot bedrag te betalen, maar spreid je de kosten uit over een langere termijn.

Elektrische bakfiets leasen

In de natuur wordt alles gerecycled. Daar kunnen we als mens een hoop van leren. Daarom bieden we bij soci.bike bakfiets betalen naar gebruik; een soort van elektrische bakfiets leasen. Vanaf een vast bedrag per maand heb je al een soci.bike bakfiets. Wanneer jij soci.bike niet meer wilt gebruiken, hergebruiken wij de onderdelen voor een nieuwe soci.bike bakfiets.

soci.bike elektrische bakfiets
soci.bike elektrische bakfiets
soci.bike elektrische bakfiets

Bakfiets kopen in termijnen

Steeds meer mensen kiezen er voor om geen spullen meer te bezitten. Ook kiezen steeds meer mensen er voor om hun (tweede) auto weg te doen. Ze kiezen voor een duurzame levensstijl. Maar als er kinderen zijn of huisdieren, of er zijn vaak spullen die vervoert moeten worden, dan is een vervoersmiddel wel zo handig. Een elektrische bakfiets is een duurzaam en groen alternatief. Zoek je bijvoorbeeld een moederfiets op afbetaling of wil je een bakfiets kopen in termijnen? Dan is soci.bike bakfiets de fiets voor jou.

Kopen of leasen

We geloven in betalen in termijnen omdat het ons dwingt nóg kritischer naar ons ontwerp te kijken. Hoe zorgen we dat zo weinig mogelijk onderhoud nodig is? Hoe voorkomen we dat dingen kapot gaan? En hoe kunnen we zoveel mogelijk hergebruiken als we een fiets weer terugkrijgen? Dankzij die manier van ontwerpen heb je zo min mogelijk gedoe als je kiest voor een elektrische bakfiets leasen. En een zo goed mogelijke fiets als je ‘m toch liever koopt, want natuurlijk is het ook mogelijk om onze elektrische bakfiets te kopen. Wanneer je een soci.bike koopt betaal je een eenmalig bedrag van € 4.350,-. We komen de fiets bij jou thuis afleveren. Je regelt zelf het onderhoud en de eventuele verzekering.

Fietsen op afbetaling in webwinkel

Geen zin om naar een fietsenwinkel te gaan, maar bestel jij fietsen liever op afbetaling in webwinkel? Dat kan bij soci.bike. Via onze partner DeLeaseWinkel.nl kun je kiezen voor soci.bike gebruiken. Je betaalt een vast bedrag per maand voor soci.bike elektrische bakfiets op afbetaling met een looptijd van 48 maanden. Zo hoef je niet in een keer een groot bedrag te betalen. Dus wil jij op korte termijn nieuwe fietsen op afbetaling in webwinkel kopen? Wellicht is soci.bike bakfiets dan wel de ideale fiets voor jou. Soci.bike bakfiets onderscheidt zich op allerlei manieren van andere bakfietsen. Zo is de bak zo ontworpen dat de bakfiets door elke standaard deur past. Zo zet je je soci.bike makkelijk achter een schuttingdeur in de tuin of droog binnen. Aan de voorkant van de bak zit een klep, waardoor kinderen of huisdieren makkelijk zelf in kunnen stappen. Ook boodschappen hoeven niet over de rand getild worden. Met de Bafang middenmotor van de bakfiets heb je het gevoel dat je altijd wind mee hebt. Het trappen voelt heel natuurlijk en comfortabel aan.

Moederfiets op afbetaling

Als je kinderen krijgt of hebt maak je veel kosten. Er zijn veel spullen die je aan moet schaffen, maar die je niet heel lang gebruikt. Dit geldt ook voor een moederfiets. Als kinderen groter worden willen zij het liefst zelf fietsen. Een moederfiets op afbetaling is daarom ideaal. Soci.bike bakfiets wordt veelvuldig gebruikt als alternatief voor de standaard e-bike voor moeders. Er zijn namelijk veel voordelen te benoemen. Zo ligt soci.bike bakfiets, dankzij de drie wielen, altijd stabiel op de weg. Hoe volgeladen je fiets ook is, met soci.bike is dat geen probleem. Kinderen zitten veilig op het bankje vast met een driepuntsgordel. Vingers worden beschermd door de speciaal ontwikkelde wielbeschermers. En ook kleine kindjes worden veilig vervoerd dankzij de soci.bike Maxi-Cosi standaard.

Gebruik
€ 169,40per maand (looptijd 36 maanden)
  • soci.bike elektrische bakfiets gebruik bestellen

Maak gratis een proefrit

Wil je een elektrische bakfiets op afbetaling of een bakfiets kopen in termijnen? Bij soci.bike bakfiets kun je altijd gratis een proefrit maken. Dit kan bij een van onze aangesloten fietsenwinkels of tijdens een van onze proefritdagen. Wij zijn benieuwd wat je van soci.bike bakfiets vindt! Vraag nu een gratis proefrit aan via de webwinkel.

Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie?