Elektrische bakfiets test

  1. Home
  2. Elektrische bakfiets test

Ben jij op zoek naar een elektrische bakfiets? Maak dan kennis met soci.bike. Bij onze aangesloten fietsenwinkels bieden wij een gratis elektrische bakfiets test. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om elektrisch ondersteunt, te fietsen op een bakfiets met drie wielen. De fietsenwinkels kunnen je alles vertellen over de soci.bike. Over de onderdelen, de voor- en nadelen, de actieradius en de fijne ritjes. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken.

Elektrische bakfiets test

Je kunt de soci.bike bakfiets kopen bij de fietsenwinkel of bestellen via onze website. Wij begrijpen dat je via de website niet zomaar een bakfiets koopt, zonder een elektrische bakfiets test. Je wilt de bakfiets toch eerst even in het echt ervaren. Hoe ziet de fiets er uit? Hoe voelen de materialen aan? Zit de fiets lekker? Past alles wat je mee wilt nemen in de bak? Test de elektrische bakfiets uitgebreid en stel al je vragen. Zo kun jij gefundeerd de juiste keuze maken.

soci.bike elektrische bakfiets
soci.bike elektrische bakfiets
soci.bike elektrische bakfiets

Unieke features

De soci.bike is niet zomaar een elektrische bakfiets. Het is de beste bakfiets gemaakt van de kwalitatief hoogwaardige onderdelen. Het is wellicht een investering, maar dan heb je wel een elektrische bakfiets uit het hogere segment tot je beschikking. De soci.bike is om een aantal redenen uniek. Ten eerste door de uitklapbare voorklep. Kinderen, dieren of boodschappen in de bak laden, is geen enkel probleem. Daarnaast onderscheidt de soci.bike zich doordat de fiets door elke standaard deur past. Zo kun je jouw elektrische bakfiets veilig binnen zetten of achter de schuttingdeur in de tuin. De Enviolo automatische versnelling zorgen voor een soepele fietservaring. Optrekken en lekker doorfietsen is een eitje. De Bafang middenmotor zorgt trapondersteuning en dat het fietsen natuurlijk aanvoelt. Een heel verschil met een middenmotor bij de trapas of een motor in de wielnaaf.

Ook aan veiligheid is gedacht

Wanneer je een elektrische bakfiets test, wil je er ook zeker van zijn dat de fiets veilig is. Soci.bike is voorzien van beschermende wielkappen, waardoor het onmogelijk is om met je vingers tussen de spaken te komen. De driepunt veiligheidsgordels zorgen er voor dat jouw kostbaarste bezit veilig vast zit. Met de Tektro hydraulische schijfremmen ben jij voorbereidt op elke onverwachte situatie. De ledverlichting zorgt ervoor dat jij altijd zichtbaar bent.

Gebruik
€ 169,40per maand (looptijd 36 maanden)
  • soci.bike elektrische bakfiets gebruik bestellen

Neem zoveel mee als je wilt

Een elektrische bakfiets is ideaal als je graag met kinderen fietst of hem wilt gebruiken als hondenbakfiets. Maar ook het meenemen van boodschappen of spullen is met de ruime bak geen enkel probleem. Zorg er daarom voor dat je weet wat je wilt vervoeren als je de elektrische bakfiets test. We hebben er voor gekozen om de soci.bike een robuuste bagagedrager te geven, zodat je hier eenvoudig een kinderzitje en/of fietstassen op kunt monteren. Zo maak je optimaal gebruik van alle mogelijkheden die soci.bike biedt om ruimte te benutten. De fiets behoudt dan even goed zijn compactheid.

Lekker op pad met soci.bike

Woon-werkverkeer, naar de opvang, boodschappen doen, een dagje uit of op fietsvakantie. Van een elektrische bakfiets heb je elke dag plezier. En omdat het natuurlijk niet altijd mooi weer is, hebben we voor de bak een special soci.bike huif beschikbaar. Met de soci.bike huif kun je je kinderen, dieren en boodschappen beschermen tegen regen en wind. De huif is eenvoudig te monteren en demonteren. Iedere soci.bike heeft standaard een 720 Wh accu. Afhankelijk van de omstandigheden kun je daar ongeveer 120 km mee rijden.

Test de elektrische bakfiets uitgebreid

De aangesloten fietsenwinkels van soci.bike zijn verspreid over heel het land. Zit er bij jou niks dichtbij in de buurt? Geen probleem. We komen graag naar je toe voor een elektrische bakfiets test. Je kunt hiervoor gewoon contact met ons opnemen. Bij de aangesloten fietsenwinkels kun je ook andere bakfietsen testen. Hier zijn wij voorstander van, omdat je door een bakfiets vergelijking te maken, een nog beter gegronde keuze kunt maken. In de fietsenwinkel kunnen ze je alles vertellen over de specificaties en voordelen van soci.bike.

Vraag een gratis testrit aan

Via onze website kun je het aanvraagformulier voor het maken van een gratis proefrit invullen. Wij zorgen er voor dat de gewenste fietsenwinkel op de hoogte wordt gebracht van jouw testrit aanvraag en indien nodig contact met je opneemt voor het maken van een afspraak. We zijn na jouw elektrische bakfiets test natuurlijk heel benieuwd hoe je het ervaren hebt. We horen graag van je en als je nog vragen hebt kun je contact opnemen en helpen we graag.

Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie?