De ultieme elektrische bakfiets

  1. Home
  2. De ultieme elektrische bakfiets

Veilig, comfortabel & duurzaam

Fietsen met kinderen is voor veel ouders een hele uitdaging. Voor- en achterzitjes liggen wellicht voor de hand. Echter kun je ook kiezen voor een meer veilige en comfortabele oplossing: de SociBike.

De kinderen stappen er zo in

De SociBike is voorzien van een ruime bak met beschermende wielkappen en veiligheidsgordels. Daarnaast is de elektrische bakfiets voorzien van een uitklapbare treeplank waarmee kinderen eenvoudig in- en uit kunnen stappen. Zo kun je veilig de weg op naar school, de kinderopvang, de supermarkt, zwemles, het park of de speeltuin.

De SociBike wordt gekenmerkt door zijn sublieme rijeigenschappen. De twee voorwielen zorgen voor extra stabiliteit. Omvallen zit er met de SociBike niet in. In de ruime bak is er plaats voor één tot drie kinderen. Dat is vast zwaar trappen, horen we je denken. Maar niets is minder waar, want met de elektrische middenmotor manouvreer je gemakkelijk en snel door het verkeer. Je zou er bijna een stukje omrijden.

Verkooppunten van de SociBike

De SociBike verrast met slimme oplossingen. Wil jij de SociBike zelf een keer uitproberen? Maak dan een gratis proefrit bij één van onze aangesloten fietsenwinkels. Geen fietsenwinkel in de buurt? Dan komen we graag persoonlijk bij je langs!

Maak een gratis proefrit

Eerst zien, dan geloven. Althans, zo denken wij erover. Wil jij ook de SociBike een keer zelf uittesten? Dat kan! Maak gratis een afspraak voor een proefrit bij één van onze aangesloten fietsenwinkels bij jou in de buurt.

Download de folder

Download de SociBike folder

In onze folder vind je meer informatie over de SociBike. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij sturen je de folder per e-mail toe.

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.