Wanneer je op zoek bent naar een elektrische transportfiets, vormt een bakfiets van SociBike een uitstekende optie. Dankzij de grote, stevige bak, drie wielen, en de elektrische middenmotor, wordt het vervoeren van spullen met deze transportfiets een fluitje van een cent. Elke SociBike elektrische bakfiets beschikt bovendien over een handig klepje aan de voorkant van de bak, waardoor je spullen gemakkelijk kunt inladen zonder ze hoog op te tillen. Een ander voordeel van SociBike is dat hij door elke standaarddeur past, wat het binnen zetten en uitladen van een volgeladen bak eenvoudig maakt.

Wat maakt de bakfiets speciaal?

De meeste transportfietsen beschikken slechts over een transportrek en/of een bagagedrager, wat beperkte transportmogelijkheden biedt. Daarom is de elektrische bakfiets van SociBike een aantrekkelijk alternatief. Je kunt de bak vol laden met spullen en direct op pad! In tegenstelling tot een gewone elektrische transportfiets, biedt een SociBike bakfiets extra stabiliteit op de weg dankzij de drie wielen. Ook is de e-bike van SociBike voorzien van een robuuste bagagedrager, geschikt voor het monteren van een kinderzitje of fietstassen. Zo is de SociBike de voorloper in de nieuwste trend op het gebied van elektrische transportfietsen.

Wat kan je vervoeren? 

Gebruikers die de SociBike bakfiets hebben gekozen voor het vervoeren van hun kinderen, merken op hoe ideaal deze elektrische transportfiets is voor boodschappen of dagjes uit. De ruime bak biedt veel plaats, en dankzij de Bafang middenmotor is trappen soepel en natuurlijk. Je ontvangt trapondersteuning precies wanneer nodig, zonder onverwachte assistentie bij het uitwijken voor obstakels. Elke SociBike bakfiets komt standaard met een automatische versnelling, waardoor optrekken bij een stoplicht met een volle bak moeiteloos verloopt.

Wat maakt de e-bike van SociBike fijn? 

De SociBike staat bekend als een comfortabele elektrische transportfiets, niet alleen populair onder ouders maar ook bij hondenbezitters en mensen die regelmatig spullen vervoeren voor werk of hobby. Dankzij het klepje kunnen zelfs grote, zware honden gemakkelijk instappen. De bak biedt genoeg ruimte voor al hun benodigdheden, en de fiets rijdt licht en comfortabel. 

Wat kan een SociBike bakfiets tillen? 

Bij een elektrische transportfiets denk je niet snel aan een elektrische bakfiets. Toch is het de moeite waard om je in een SociBike bakfiets te verdiepen. Een elektrische bakfiets van SociBike heeft zoveel voordelen ten opzichte van een gewone elektrische transportfiets. Kijk bijvoorbeeld naar de stabiliteit op de weg door de drie wielen. En ondanks de drie wielen is de SociBike bakfiets geen logge fiets, maar fietst hij heel soepel. De bak kan in totaal 100 kilo gewicht aan. Dat zijn dus flink wat spullen die je kunt vervoeren. Allemaal goede redenen om eens een testrit te maken op een bakfiets van SociBike als je op zoek bent naar een elektrische transportfiets. 

Een transportfiets voor ondernemers? 

Als ondernemer op zoek naar een duurzame manier om producten te vervoeren in de drukke stad? De elektrische bakfiets van SociBike is een fantastisch alternatief. De ruime bak en stevige bagagedrager bieden veel plaats voor goederen, terwijl de elektrische middenmotor zorgt dat je altijd moeiteloos fietst. En met het stijlvolle uiterlijk van de e-bike van SociBike maak je zeker indruk. Is het aanschaffen van een SociBike bakfiets in één keer een te grote uitgave? Geen probleem, je kunt de bakfietsen van SociBike ook leasen, waarmee je een vast bedrag per maand betaalt. 

Kies jouw SociBike 

€ 5.499,-

Inclusief bezorging

Kan ik een proefrit maken? 

Overweeg jij om een elektrische bakfiets aan te schaffen? De bakfiets van SociBike kun je gratis uitproberen bij een aangesloten fietsenwinkel bij jou in de buurt. De medewerkers vertellen je graag meer over hun ervaring met de bakfiets van SociBike. Daarnaast laten ze je graag een rondje fietsen op de elektrische bakfiets. Zo zie je meteen hoe ruim de bak is en hoeveel goederen je met deze elektrische fiets kunt transporteren. Heb je na de proefrit nog steeds vragen? Neem dan gerust met contact met ons op. We zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of social media. We hopen dat jij onze volgende tevreden gebruiker wordt!