Elektrische transportfiets

  1. Home
  2. Elektrische transportfiets

Wanneer je op zoek bent naar een elektrische transportfiets, is soci.bike een goede optie. Dankzij de grote, stevige bak, de drie wielen en de elektrische middenmoter is het vervoeren van spullen met deze transportfiets geen enkel probleem meer. soci.bike beschikt ook nog eens over een handig klepje aan de voorkant van de bak, waardoor je spullen niet per se hoog hoeft op te tillen, maar er zo in kan schuiven. Een ander voordeel van soci.bike is dat hij door elke deur past. Een volgeladen bak kun je dus eenvoudig binnen zetten om uit te laden.

De nieuwste elektrische transportfiets

De meeste transportfietsen beschikken slechts over een transportrek en/of een bagagedrager. Er valt dus niet heel veel mee te transporteren. Een elektrische bakfiets als soci.bike is daarom een heel mooi alternatief. Je kunt eenvoudig de bak volladen met spullen en fietsen maar! In tegenstelling tot een gewone elektrische transportfiets staat soci.bike stevig op de weg dankzij de drie wielen. Ook beschikt soci.bike over een robuuste bagagedrager waar met gemak een kinderzitje of fietstassen op gemonteerd kunnen worden. soci.bike is de nieuwste trend op het gebied van de elektrische transportfiets.

soci.bike elektrische bakfiets
soci.bike elektrische bakfiets
soci.bike elektrische bakfiets

Veel spullen vervoeren met soci.bike

Gebruikers van soci.bike die de bakfiets hebben aangeschaft om hun kids mee te vervoeren laten ons weten hoe ideaal deze elektrische transportfiets is om boodschappen te doen of de fiets te gebruiken met een dagje uit. Er passen veel spullen in en het fietst veilig en snel. Dankzij de Bafang middenmotor voelt het trappen soepel en natuurlijk. Je krijgt alleen trapondersteuning als dat je bedoeling is, niet als je even stopt met trappen omdat je net voor dat paaltje uitwijkt. Elke soci.bike is standaard uitgerust met een NuVinci Harmony automatische versnelling. Als je voor een stoplicht weg rijdt met een volle bak wil je snel en soepel optrekken, op vlakke stukken wil je tempo maken. Met soci.bike gaat dat van zelf.

Ideale elektrische transportfiets voor hondenbezitters

soci.bike is dus een heel comfortabele elektrische transportfiets. En hij wordt niet alleen door ouders aangeschaft. Ook hondenbezitters zijn erg tevreden over deze bakfiets. De hond of honden inclusief al hun toebehoren passen eenvoudig in de bak. Dankzij het klepje kunnen grote, zware honden zelf makkelijk instappen. Ook mensen die vaak spullen vervoeren voor bijvoorbeeld hun werk of hobby zijn erg enthousiast over soci.bike. Er past veel in de bak en de elektrische transportfiets fietst licht en comfortabel.

De alternatieve elektrische transportfiets

Bij een elektrische transportfiets denk je niet snel aan een elektrische bakfiets. Toch is het de moeite waard om je in soci.bike te verdiepen. Een elektrische bakfiets zoals soci.bike heeft zoveel voordelen ten opzichte van een gewone elektrische transportfiets. Kijk bijvoorbeeld naar de stabiliteit op de weg door de drie wielen. En ondanks de drie wielen is de soci.bike geen logge fiets, maar fietst hij heel soepel. In de bak past 100 kilo. Dat zijn dus flink wat spullen die je kunt vervoeren. Allemaal goede redenen om eens een testrit te maken op een soci.bike als je op zoek bent naar een elektrische transportfiets.

Transportfiets voor ondernemers

Ben je als ondernemer op zoek naar een elektrische transportfiets om je producten mee te vervoeren? Breng jij bijvoorbeeld spullen rond in een drukke stad waar het lastig is om een auto te parkeren? En of heb jij duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Ook daarvoor is een elektrische bakfiets zoals soci.bike een fantastisch alternatief. In de bak passen veel spullen en ook op de stevige bagagedrager kun je nog van alles kwijt. Dankzij de elektrische middenmotor fiets je altijd met wind mee en vervoer jij fluitend je spullen. En met het mooie uiterlijk van de soci.bike maak je helemaal indruk bij je klanten. Is het aanschaffen van een soci.bike in één keer een te grote uitgave? Geen probleem, je kunt de soci.bike ook leasen, waarmee je een vast bedrag per maand betaald.

Gebruik
€ 169,40per maand (looptijd 36 maanden)
  • soci.bike elektrische bakfiets gebruik bestellen

Maak gratis een proefrit

Overweeg jij om een elektrische bakfiets aan te schaffen? De soci.bike kun je gratis uitproberen bij een aangesloten fietsenwinkel bij jou in de buurt. De medewerkers vertellen je graag meer over hun ervaring met de soci.bike. Daarnaast laten ze je graag een rondje fietsen op de elektrische bakfiets. Zo zie je meteen hoe ruim de bak is en hoeveel goederen je met deze elektrische fiets kunt transporteren. Heb je na de proefrit nog steeds vragen? Neem dan gerust met contact met ons op. We zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of social media. We hopen dat jij onze volgende tevreden gebruiker wordt!

Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Meer informatie?