Fiets mee naar Groningen

Update: er zijn te kort aanmeldingen om de tour door te laten gaan. Helaas is de tour geannuleerd.

Cargo Bike Festival Tour

Woensdag 12 juni 2019 is het zover: de Cargo Bike Festival Tour 2019 naar Groningen. Iedereen die in het bezit is van een elektrische bakfiets is welkom om mee te fietsen!

De fietstocht

Samen met Loendersloot Groep en Cargo Bike Festival organiseren wij een bakfietstocht vanuit Nijmegen en Amsterdam. Het is een driedaagse fietstocht naar het festival in Groningen waar we gezamenlijk en feestelijk worden onthaald. De bakfietstocht start vanaf Amsterdam en Nijmegen. Via Nunspeet fietsen we gezamenlijk naar het festival toe.

De twee startlocaties:

  • Het Amsterdamse bos, 1182 DA Amstelveen.
  • Dutch Bicycle Centre Nijmegen, Waalbandijk 8B, 6541 AK Nijmegen

De Cargo Bike Festival Tour start op woensdag 12 juni op beide locaties om 9:00 uur. De fietsgroepen komen samen in de Zandenplas in Nunspeet. U moet hier zelf zorgen voor een overnachtingsplaats. De tocht wordt de volgende morgen om 8:00 uur hervat. We fietsen 72 km naar Meppel. Hier vindt de tweede overnachting plaats. Op vrijdag 14 juni wordt de laatste 85 km gefietst waarbij u rond 15:00 uur hartelijk en feestelijk wordt verwelkomd op het Cargo Bike Festival te Groningen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de bakfietstocht via info@socibike.nl. De kosten bedragen 10 euro per dag (inclusief BBQ en dagelijkse fietsreparaties, exclusief overnachtingen en verdere consumpties).

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Hopelijk zien we je woensdag 12 juni om 9:00 uur op een van de startlocaties van de fietstocht!

Lees meer

Ga voor meer informatie over het International Cargo Bike Festival naar de website.

In 2018 fietste René Nass met SociBike van Nijmegen naar Berlijn. Bekijk hier zijn fotoverslag.

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!