Doe je mee met Fiets naar je Werkdag?

Donderdag 16 mei 2024 is de landelijke Fiets naar je Werkdag. Doe jij – net als wij – ook weer mee? Fietsen naar het werk is gezond én goed voor het milieu. Ook draagt het in toenemende mate bij aan het oplossen van file- en parkeerproblematiek en is het nu een veilig en gezond alternatief voor een drukke bus, tram of trein.

‘Gezondheid’ is één van de belangrijkste doelstellingen van de landelijk Fiets naar je Werkdag. Door meerdere dagen in de week naar je werk te fietsen werk je aan je conditie en weerstand. Vooral na een lange werkdag op kantoor, is naar huis fietsen in de buitenlucht heerlijk. En of je nu met of zonder hulpmotor fietst, je bent in beweging en in de frisse lucht.

Veel van onze klanten fietsen met hun SociBike naar hun werk. Degene met kinderen brengen eerst hun kinderen weg naar school of opvang en fietsen vervolgens door. Ook zonder kinderen wordt SociBike veel gebruikt voor woon-werkverkeer omdat spullen makkelijk meegaan en je met de elektrische ondersteuning net even sneller bent.

Pak jij donderdag 16 mei ook de fiets? Fiets alleen of gezellig samen met een collega. Kom fris aan op je werk! Meld je aan via fietsnaarjewerkdag.nl en maak ook nog eens kans op mooie prijzen! En thuiswerkers kunnen ook meedoen! Pak op een passend moment de fiets en fiets een rondje met net zoveel kilometers!

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!