Ga je mee?

 1. Home
 2. Ga je mee?

Ben je op zoek naar een unieke vakantie? Wil je veel vrijheid en veel natuur? Ben je graag in beweging en ontdek je graag nieuwe gebieden?
Huur dan nu een soci.bike bakfiets met een B-Turtle tent en ga eropuit!

Ga mee op reis met soci.bike bakfiets en B-Turtle!

Reis af naar Enkhuizen. Hier staat jouw soci.bike klaar met de B-Turtle tent erachter. Je kindje of hondje en spullen kunnen in de bak. De accu is volgeladen, dus stap op en fiets weg! Op naar de eerste camping. Voel de wind door je haren en de zon op je gezicht. Er is onderweg zoveel te zien. Af en toe stappen jullie af om een foto te maken en een broodje te eten. Bezoek een museum of een mooi park. Geniet van de natuur en de vrijheid. Dankzij de automatische trapondersteuning is de plaats van bestemming zo bereikt.

Na het inchecken op de camping rijden jullie naar je plekje. In een paar minuten is de B-Turtle tent opgezet en zitten jullie in je stoeltje met de benen omhoog. Even een lekker drankje en overleggen wie de barbecue vandaag aansteekt. Na het eten lees je een boekje of maak je een nog een klein wandelingetje. Moe, maar voldaan kruip je in je B-Turtle tent voor een heerlijke nacht slaap. En de hond slaapt lekker in de voortent.

De volgende ochtend zingen de vogeltjes je wakker. Een nieuwe dag voor een nieuw avontuur!

soci.bike bakfiets en B-Turtle - ga mee op reis
soci.bike bakfiets en B-Turtle - ga mee op reis
soci.bike bakfiets en B-Turtle - ga mee op reis

Hoe werkt het?

 • Huur een soci.bike bakfiets met een B-Turtle tent van vrijdag t/m vrijdag voor 350 euro.
 • Voor een tweede B-Turtle tent betaal je 175 euro (dit kan alleen in combinatie met een soci.bike bakfiets en een B-Turtle tent).
 • Plan zelf je route en boek je favoriete campings.
 • Vergeet je matje, slaapzak en kookgerei niet!
 • Kom op de dag van vertrek om 14.00 uur naar de soci.bike fabriek: Voorland 5, Enkhuizen.
 • Parkeer je auto gratis in Enkhuizen of stap uit bij station Enkhuizen.
 • Je betaalt 500 euro borg.
 • Laad je spullen in de soci.bike bak en in de lade van de B-Turtle tent en fiets weg! Geniet van een heerlijke vakantie.
 • Breng de soci.bike en B-Turtle tent vrijdag voor 11.00 uur terug naar Enkhuizen.

Wil je soci.bike bakfiets na je reis houden? Dat kan! Je krijgt dan 175 euro korting.

soci.bike b-turtle
soci.bike bakfiets b-turtle
soci.bike bakfiets b-turtle
soci.bike bakfiets b-turtle

Reserveer nu jouw soci.bike bakfiets met B-Turtle tent

Neem contact met ons op om te checken of de soci.bike bakfiets met B-Turtle tent beschikbaar is in jouw gewenste periode!

Nederland barst van de mooie fietsroutes

We hebben twee routes uitgestippeld waarbij je elke dag een kort stukje fietst. Ideaal als je kinderen of een hond meeneemt én als je ook de omgeving wilt verkennen. Fiets je liever meer op een dag? Pas de route dan aan!

Wat ook heel leuk is: Enkhuizen heeft een uitgebreid aanbod aan veerdiensten. Van april tot en met oktober vertrekken diverse schepen om je mee te nemen over het IJsselmeer naar Stavoren, Urk of Medemblik. Op alle veerdiensten kun je je fiets meenemen aan boord. Kijk op VisitEnkhuizen.nl voor meer informatie.

soci.bike bakfiets B-Turtle fietsroute NHN

Enkhuizen – Oostwoud, 20 km: Camping Veerhof
Oostwoud – Slootdorp, 22 km: Het Bos Roept
Slootdorp – Callantsoog, 23 km: De Nollen
Callantsoog – Schoorl, 20 km: Buitenduin Schoorl
Schoorl – Aartswoud, 23 km: Manuelhoeve
Aartswoude – Bovenkarspel, 30 km: De Gouwe Stek
Bovenkarspel – Enkhuizen, 3 km

Totaal ca. 150 km

Bekijk deze route op Route.nl

Doetips voor onderweg

soci.bike bakfiets B-Turtle fietsroute NHZ

Enkhuizen – Berkhout, 24 km: Venhop
Berkhout – Edam, 20 km: Camping Kleine Weel
Edam – Amsterdam, 26 km: Uilenstekkie
Amsterdam – Wormer, 23 km: Swarthoeve
Wormer – Driehuizen, 13 km: Natuurlijk Genoegen
Driehuizen – Oostwoud, 35 km: Camping Veerhof
Oostwoud – Enkhuizen, 20 km

Totaal ca. 160 km

Bekijk deze route op Route.nl

Sprookjeswonderland soci.bike bakfiets b-turtle

In Sprookjeswonderland is van alles te beleven; van binnen gluren bij de kabouterhuisjes tot zelf varen in de Dobberbootjes. Dieren aaien in de kinderboerderij en glijden, draaien en schommelen in de grote speeltuin. Maar vergeet ook de attracties niet, zoals een ritje in een oldtimer.

klimduin soci.bike bakfiets b-turtle

In Schoorl kunnen kinderen en honden zich uitleven op de klimduin. Ren naar boven en rol naar beneden. Onderaan de klimduin bevinden zich terrassen waar je heerlijk kunt zitten. Ook de omgeving is erg leuk om te ontdekken. Genoeg te doen!

Bijenstal soci.bike bakfiets b-turtle

Tijdens de rondleiding neemt de imker je mee in de wereld van de bijen. Je ziet de bijen aan het werk en de imker vertelt alles over het bijenleven. Dit gebeurt in een speciale “bijenkijkruimte” zodat iedereen alles rustig kan aanhoren en bekijken. Sluit af met een lekkere pannenkoek!

Broekerveiling soci.bike bakfiets B-turtle

Beleef de oudste doorvaargroenteveiling ter wereld in Broek op Langedijk. Op deze historische plek in Broek op Langedijk is in 1887 het veilen bij afslag ontstaan. Dit systeem wordt tegenwoordig bij alle grote veilingen toegepast. Een prachtig stukje geschiedenis.

Marken soci.bike bakfiets b-turtle

Trek de traditionele Volendamse klederdracht aan voor de beroemde foto; een leuk aandenken aan je dagje uit in Volendam. Zie met eigen ogen hoe kaas en klompen gemaakt worden of breng een bezoek aan de authentieke huisjes op het schiereiland Marken.

Bij de Vriendschap in Driehuizen kun een fluisterboot, roeiboot of kano reserveren. De keuken maakt graag een picknickmand vol lekkers om mee te nemen onderweg. Maak een mooie vaartocht door de Eilandspolder. Een uitgebreide vaarkaart krijg je mee!

Poelboerderij soci.bike bakfiets b-turtle

Maak een mooie vaartocht door het Wormer- en Jisperveld.  Vaar een afwisselende route langs weidevogels, bosschages en broedkolonies. Met op de achtergrond de oude dorpen Jisp, Wormer en Oostknollendam. Bezoek ook de Poelboerderij!

Zaanse schans soci.bike bakfiets b-turtle

De Zaanse Schans is een woon-werkgebied waarin de 18e en 19e eeuw herleven. Wandel langs het bakkerijmuseum en geniet van de geur van verse koeken of kijk even binnen bij het pakhuis waar klompen gemaakt worden. Een dagje Zaanse Schans is leuk en leerzaam!

Reserveer nu jouw soci.bike bakfiets met B-Turtle tent

Neem contact met ons op om te checken of de soci.bike bakfiets met B-Turtle tent beschikbaar is in jouw gewenste periode!

Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Meer informatie?