Geert zijn reis met soci.bike en B-Turtle

Geert ging op vakantie met soci.bike bakfiets en B-Turtle en deelde zijn ervaring met ons:

“Al een aantal jaar ga ik op fietsvakantie met een trekkar. Ik sta dan altijd op één plek. Nu zag ik het bericht over het huren van een soci.bike met B-Turtle tent langskomen. Dat leek me wel wat! Op de website van soci.bike staan twee routes en ik koos voor de route naar Amsterdam. Op de terugweg ben ik langs de Noordzeekust gegaan, dus ik ben iets van de route afgeweken.

Dit was mijn eerste trektocht fietsvakantie. Voor fietsers is er vaak wel een plekje beschikbaar op de camping. Uit voorzorg had ik wel gereserveerd. Hierbij vroeg ik altijd of er elektriciteit beschikbaar was, want dat is niet standaard op fietsplaatsen. En na een rit met veel tegenwind op je volgeladen bakfiets, is het wel prettig als je de accu kunt opladen.

Ik raad anderen aan een dikker luchtbed mee te nemen zodat je wat comfortabeler ligt in de tent. De hoogte van de tent is erg fijn. Je hoeft niet te kruipen, maar kunt op je knieën rechtop zitten. Daarnaast is de tent zo breed dat je er zelfs wel met z’n drieën in naast elkaar kunt liggen. Als je alleen bent kun je in de voortent met een stoel (droog) zitten. Ik had mijn slaapzak, slaapmatje, kooktoestel en gasfles in het bakje van de B-Turtle en een koelbox en mijn tas in de soci.bike bak. De soci.bike bakfiets fietste heerlijk, vooral de elektrische ondersteuning is erg fijn.

Ik vond het een eer om de soci.bike en B-Turtle een keer te proberen als liefhebber van de fietsvakantie. Ik had veel bekijks en daardoor veel contact. Het was een geslaagde trip.”

Lijkt het jou ook leuk om op fietsvakantie te gaan met soci.bike en B-Turtle? Lees dan hier meer.

Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Meer informatie?