Hart in Aktie

Woensdag 6 mei 2020 was SociBike bakfiets te zien in het tv-programma Hart in Aktie van SBS6. We hebben Arno Veltman geholpen die vanwege de coronacrisis weinig inkomsten meer heeft met zijn stroopwafelkraam. Met een SociBike bakfiets kan hij zijn vaste klanten aan huis bedienen!

Hart in Aktie bij SociBike SBS6

SociBike doet mee aan tv-programma Hart in Aktie

SociBike bakfiets kreeg een telefoontje van Wendy van Dijk met de vraag of zij een bakfiets beschikbaar wilde stellen aan Arno Veltman uit Enkhuizen. Arno runt al jaren met heel veel passie een stroopwafelkraam. Door de coronacrisis zijn alle evenementen en braderieën afgelast en komen er maar weinig klanten op de markt. Zijn beste vriend Corrian stuurde een brief naar SBS6-programma Hart in Aktie met de vraag of zij Arno misschien kunnen helpen aan een elektrische bakfiets. Hiermee zou hij zijn vaste klanten aan huis kunnen bedienen. SociBike bakfiets werkt hier als sociaal bedrijf graag aan mee.

Hart in Aktie bij SociBike SBS6
Hart in Aktie bij SociBike SBS6
Hart in Aktie bij SociBike SBS6

SociBike kleurt je leven

Op het eerste gezicht lijken veel bakfietsen op elkaar, maar de SociBike bakfiets maakt op een aantal fronten wel een degelijk een verschil. Enerzijds verrast de SociBike met slimme oplossingen die de dagelijkse ritten in het drukke verkeer zoveel makkelijker, veiliger en comfortabeler maken. Anderzijds is het ook een elektrisch ondersteunde bakfiets met een sociaal maatschappelijke impact. De bakfiets wordt namelijk gemaakt door mensen die een (nieuwe) kans op de arbeidsmarkt krijgen. Maar wat vooral opvalt, is dat de bakfiets leverbaar is in wel 240 verschillende kleuren.

SociBike is gemaakt van hoogwaardige onderdelen en onderscheidt zich door handige oplossingen zoals een uitklapbare laadklep aan de voorkant en het feit dat de bakfiets door elke standaard deur past. Over ieder detail is goed nagedacht. Met speciaal ontwikkelde wielbeschermers, de driepunt veiligheidsgordel, automatische verlichting, automatische versnellingsnaaf, een 720Wh accu en een motor met een koppel van 80Nm, is alles aanwezig voor een veilige fietstocht.

Bestel nu jouw stroopwafel-gele SociBike bakfiets!

Of elke andere gewenste kleur. In de maand mei kun je elke RAL-kleur bestellen voor de prijs van een standaard kleur. Dus ga je voor lichtblauw, mosgroen of lila? Geef je gewenste kleur door bij je bestelling.

*Actie is geldig tot 31 mei 2020

SociBike bakfiets okergeel

Of test SociBike bakfiets eerst zelf

Laat je overtuigen door een gratis en geheel vrijblijvende proefrit. Test de SociBike uitgebreid, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!