Hoe kun je soci.bike het beste verzekeren?

Als trotse eigenaar van soci.bike bakfiets wil je natuurlijk weten hoe je je fiets het beste kan verzekeren tegen diefstal en schade. Wij snappen dat je dit goed geregeld wilt hebben en daarom werken wij samen met ENRA fietsverzekeringen. ENRA is al sinds 1981 gespecialiseerd in het verzekeren van fietsen en is een van de grootste fietsverzekeraars van Nederland.

Diefstal of schade aan je fiets door een poging tot diefstal, vandalisme, een aanrijding of valpartij: liever maak je het helemaal niet mee. Maar wanneer er wel iets gebeurd, is het prettig als het snel en goed opgelost wordt zonder dat het jou veel tijd en geld kost. Daarom is het verzekeren van je bakfiets een verstandige keuze.

Via onze partner ENRA fietsverzekeringen kun je jouw soci.bike verzekeren tegen diefstal en schade. De diefstaldekking verzekert je tegen diefstal van soci.bike en de schade die is ontstaan in de periode waarin de fiets gestolen is. De verzekering keert een nieuwe, gelijkwaardige fiets uit als je fiets gestolen is. Je kunt je ook verzekeren voor diefstal van onderdelen, zoals het zadel of de accu.

Naast de standaard verzekering kun je kiezen voor extra dekkingen. Zo is er een dekking die schade aan je soci.bike door een poging tot diefstal, vandalisme, een aanrijding of valpartij meeverzekerd. Met de verhaalsrechtsbijstand gaat ENRA de schade verhalen op de aansprakelijke partij wanneer je schade oploopt door schuld van een ander. ENRA Pechhulp zorgt er voor dat je bij pech, samen met je fiets, direct wordt opgehaald en wordt teruggebracht naar het beginpunt van je reis.

Wil jij ook met een gerust hart genieten van soci.bike en ben je benieuwd naar de opties en de kosten? Bereken hier eenvoudig je premie.

Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Meer informatie?