JanssenTweewielers nieuwe dealer soci.bike

We hebben er weer een hele mooie nieuwe dealer bij: JanssenTweewielers uit Stramproy. JanssenTweewielers werd opgericht in 1932 door Leo Janssen. In de volksmond “Frenskes Leike” genoemd. Lei had ook een café en een taxibedrijf. Later werd het tweewielerbedrijf overgenomen door een van zijn vier zonen “Broer van Frenskes Leike”. Al jaren wordt het bedrijf geleid door de zoon van Broer met de naam van zijn opa, Leo Janssen.

Sinds enkele jaren is de vierde generatie fietsliefhebber toegetreden in het bedrijf met de naam Loek Janssen. Samen met Patrick van Dommelen vormen deze drie een hecht team en werken met veel plezier in en aan het bedrijf.

Vanaf het begin, 1990 zijn zij betrokken bij de verkoop van e-bikes. Door verhuur van e-bikes
hebben ze nogal wat mensen kunnen laten proeven aan het fietsen zonder tegen wind. Door de e-bikes worden er nu meer kilometers gemaakt en blijven mensen dus langer mobiel. Zelfs mensen die nooit veel gefietst hebben ontdekken het plezier van deze fietsen. De trend is echter dat woon-werkverkeer steeds meer met de e-bike gedaan wordt. Je rijdt je niet meer in het zweet als je dit niet wil en komt lekker fris aan op je werk.

Contactgegevens:
Kerkplein 4
6039 GH Stramproy
0495-56 29 16
info@janssen-tweewielers.com

Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Meer informatie?