Nieuw enviolo AUTOMATiQ schakelsysteem op soci.bike bakfiets

Vanaf heden worden onze bakfietsen voorzien van het nieuwe enviolo AUTOMATiQ schakelsysteem. Dit is een significante upgrade ten opzichte van het oude schakelsysteem. In plaats van via een kabel, wordt het schakelsysteem nu aangestuurd via Bluetooth. Dit wordt bediend met de smartphone of met de controller op het stuur.

Met het enviolo AUTOMATiQ schakelsysteem op de soci.bike bakfiets kan volautomatisch én handmatig geschakeld worden. Met de bijbehorende app op de smartphone kan er verbinding worden gemaakt met het schakelsysteem. Via de app kan worden geschakeld, kan men zien in welke versnelling de soci.bike zit en aanpassingen doen. Stel bijvoorbeeld in, in welke versnelling er standaard weggefietst moet worden.

enviolo AUTOMATiQ soci.bike
enviolo AUTOMATiQ soci.bike

Het nieuwe schakelsysteem op soci.bike bakfiets heeft een automatische candans controle en negen versnellingen. De ondersteuning in lage ondersteuningsstanden is verbeterd en de sterke schakelmotor voor schakelen onder belasting voor alle aandrijfsystemen maakt moeiteloos schakelen mogelijk, zelfs onder zware rijomstandigheden. Dankzij de traploze versnelling is de range van soci.bike verder geoptimaliseerd en haal je nog meer uit je accu! Nieuwe soci.bikes worden standaard met het nieuwe enviolo AUTOMATiQ schakelsysteem geleverd.

enviolo AUTOMATiQ soci.bike
enviolo AUTOMATiQ soci.bike
Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Meer informatie?