Nieuw enviolo AUTOMATiQ schakelsysteem op SociBike bakfiets

Vanaf heden zijn onze bakfietsen voorzien van het nieuwe enviolo AUTOMATiQ schakelsysteem. Dit is een significante upgrade ten opzichte van het oude schakelsysteem. In plaats van via een kabel, wordt het schakelsysteem nu aangestuurd via Bluetooth. Dit bedien je met de smartphone of met de controller op het stuur.

Met het enviolo AUTOMATiQ schakelsysteem op de SociBike bakfiets kun je volautomatisch én handmatig schakelen. Met de bijbehorende app op de smartphone kan er verbinding worden gemaakt met het schakelsysteem. Via de app kan worden geschakeld, kan men zien in welke versnelling de SociBike zit en aanpassingen doen. Stel bijvoorbeeld in, in welke versnelling je standaard weg wil fietsen.

enviolo AUTOMATiQ SociBike
enviolo AUTOMATiQ SociBike

Het nieuwe schakelsysteem op SociBike bakfiets heeft een automatische candans controle en negen versnellingen. De ondersteuning in lage ondersteuningsstanden is verbeterd en de sterke schakelmotor voor schakelen onder belasting voor alle aandrijfsystemen maakt moeiteloos schakelen mogelijk, zelfs onder zware rijomstandigheden. Dankzij de traploze versnelling is de range van SociBike verder geoptimaliseerd en haal je nog meer uit je accu! Nieuwe SociBikes worden standaard met het nieuwe enviolo AUTOMATiQ schakelsysteem geleverd.

enviolo AUTOMATiQ SociBike
enviolo AUTOMATiQ SociBike