Nieuwe accountmanager SociBike bakfiets

Vanaf september 2019 start Dudley Smit als accountmanager voor SociBike bakfiets. Dudley is reeds 16 jaar actief in de fietsenbranche en zal samen met eigenaren Patrick de Haan en Peter Schouten de ambities van SociBike gaan vormgeven. “De branche is meer in beweging dan ooit. Zeker op het gebied van binnenstedelijk vervoer van zowel goederen als mensen gebeurd er ontzettend veel. Regelgeving en dichtslibbende stadscentra dwingen ons tot nadenken over alternatieven. Soci.bike is een jonge, maar vooral flexibele partner die goed in staat is oplossingen te bieden voor zowel consumenten als bedrijven.”

Eerlijke communicatie en service

De commerciële ervaring van Dudley omvat zowel sales als after-sales. Hij weet precies wat een klant nodig heeft. Door goede service te verlenen, beloften na te komen en eerlijke communicatie bouwt hij een sterke relatie op met de klant. Dudley: “Onze fietsen worden geassembleerd geleverd vanuit ons magazijn in Enkhuizen. Daar houden wij ook onze servicedelen op voorraad. De lijnen zijn kort en men kan van ons vaak direct een antwoord verwachten. Onze relaties krijgen een vaste marge die niet meer verdund wordt door allerlei kosten. Je weet dus precies waar je aan toe bent.”

Altijd wind mee met SociBike

Op het eerste gezicht lijken veel bakfietsen op elkaar, maar de SociBike bakfiets maakt op een aantal fronten wel een degelijk een verschil. Enerzijds verrast de SociBike met slimme oplossingen die de dagelijkse ritten in het drukke verkeer zoveel makkelijker, veiliger en comfortabeler maken. Anderzijds is het ook een elektrisch ondersteunde bakfiets met een sociaal maatschappelijke impact. De bakfiets wordt gemaakt door mensen die een (nieuwe) kans op de arbeidsmarkt krijgen.

Soci.bike is gemaakt van hoogwaardige onderdelen en onderscheidt zich door handige oplossingen zoals een uitklapbare laadklep aan de voorkant en het feit dat de bakfiets door elke standaard deur past. Over ieder detail is goed nagedacht. De speciaal ontwikkelde wielbeschermers, de driepunts veiligheidsgordel en de verlichting: alles voor een veilige fietstocht. Soci.bike is nog op zoek naar dealers die een regionale spilfunctie willen vervullen. Neem contact op voor meer informatie.

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.