Ons verhaal

De SociBike is niet zomaar een elektrische bakfiets. Onze bakfietsen hebben een uniek verhaal. We vertellen je hier graag meer over.

Peter Schouten

SociBike bakfietsen

SociBike is fabrikant van elektrisch ondersteunde bakfietsen. Dit zijn geen gewone bakfietsen, maar dit zijn bakfietsen met een verhaal. Eigenaar Peter Schouten heeft in zijn nabije omgeving ervaren wat het doet met mensen als zij aan de zijlijn komen te staan. Ze hebben geen reden om ’s ochtends uit hun bed te komen en ’s avonds, als zij thuiskomen, kunnen zij niet trots zijn op datgeen wat zij die dag gedaan hebben. Dat is de reden dat wij bij SociBike geen mensen aannemen om de bakfiets te maken: wij maken bakfietsen om mensen aan te kunnen nemen.

Onze medewerkers

Bij SociBike worden medewerkers opgeleid op het gebied van fietstechniek, ze doen werkervaring op en werken met de nieuwste technieken op het gebied van e-bike technologie. Dat samen vormt een goede basis voor een betaalde baan bij SociBike of extern.

Bedrijven die op zoek zijn naar goed opgeleid, gemotiveerd personeel kunnen altijd contact met ons opnemen. En we hopen natuurlijk dat jij ons verhaal ook doorvertelt.

SociBike Edam werkplaats