Bakfietsinfo.be

“Kom SociBike gratis testen in België!“

Over SociBike ambassadeur Bakfietsinfo.be

Over Bakfietsinfo België

In 2004 zijn we gestart met onze fietswinkel in kwalitatieve, comfortabele en veilige fietskarren Fietskarinfo.be. Sinds meerdere jaren zijn we ook overtuigde gebruikers van de bakfiets. Want na de revival van de bakfiets heeft deze al een enorme evolutie doorlopen. We verkopen zeer verschillende soorten bakfietsen want iedereen heeft andere noden en wensen. Begin 2018 was het aan de nieuwkomer SociBike om het assortiment aan te vullen. In 2020 gaan er zeker nog nieuwe merken op de markt komen, we houden jullie hier graag vanop de hoogte.

Ondertussen zijn er ook verschillende elektrische bakfietsen te verkrijgen. Een bakfiets met trapondersteuning is zeker een welkom duwtje in de rug bij een zware belading, tegenwind of in heuvelachtig gebied. Tevens kun je bij ons rekenen op een uitstekende service. In onze extra ruime werkplaats kunnen we het nodige onderhoud aan jouw bakfiets geven.

Ook voor bedrijven kunnen wij aangepaste (elektrische) cargobikes aanbieden. Ook fietsleasing is natuurlijk mogelijk via één van onze leasing partners. Wist je dat een afbetaling voor een bakfiets momenteel super voordelig is. We leggen graag de mogelijkheden uit in de winkel, of neem contact op met KBC of Belfius. Je bent welkom om al deze modellen eens te komen bekijken in onze showroom en we geven daarbij graag de nodige uitleg. Maak vandaag nog een afspraak.

Contactgegevens:
Theofiel van Cauwenberghslei 101-103
2900 Schoten
+32-(0)486-52-54-47
[email protected]

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit in Schoten (België)

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!

Elan Bikes Support

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.