Beer Fietsen

“SociBike bakfiets is een mooie toevoeging aan ons assortiment“

Over SociBike ambassadeur Beer Fietsen

Over ons

Chris Beer is eind 2003 begonnen met Beer Fietsen zoals deze nu te vinden is op de Weimarstraat. Uit liefde en passie voor de fiets is hij begonnen vanuit huis en al snel hij verhuisde naar De Grote Pyr. De populariteit van de bakfiets was ongekend. Al snel worden er meer dan 90 stuks verkocht waardoor De Grote Pyr al te klein werd. Samen met Ad Borsboom is Chris verder gegaan op de Weimarstraat 31.

Bij veel fietsen die wij leveren heeft de klant zelf de mogelijkheid de fiets aan te kleden naar eigen wens. Wij zullen je hierbij helpen, door goed te luisteren naar wat je eisen en wensen zijn van de fiets. Zo kunnen wij jouw “unieke” fiets leveren. Uiteraard met het oogpunt op een goede prijs kwaliteit verhouding. We vinden het erg leuk dat SociBike bakfiets leverbaar is in alle RAL-kleuren.

Naast het helpen met de keuze voor nieuwe fietsen, repareren wij aan de lopende band ook de wat oudere fietsen. Staat het zadel en of stuur niet goed, helpen wij je graag direct verder, wordt de reparatie ingewikkelder dan plannen we iets in.

Contactgegevens:
Weimarstraat 31
2562 GP Den Haag
070 392 3718
[email protected]

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit in Den Haag

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!

Antilope
Peter Fortuin Rijwielen

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.