Budget Bike Leiden

“Op zoek naar een nieuwe fiets in Leiden? We zijn nu ook leverancier van SociBike!“

Over SociBike ambassadeur Budget Bike Leiden

Over mij

Bij Budget Bike Leiden ben je aan het juiste adres voor een nieuwe (elektrische) fiets, reparaties en accessoires. Of je nu op zoek bent naar een tweewieler voor jezelf, kind of misschien zakelijk gebruik; bij Budget Bike vind je altijd een passende fiets tegen een scherpe prijs! Ze hebben fietsen van vele A-merken zoals Batavus, Aldo, Kalkhoff, BSP, Gazelle, Grunberg, Hollandia, Kreidler en nu ook SociBike. Naast de oude vertrouwde fiets verkopen ze ook bakfietsen, onderdelen, accessoires, elektrische fietsen, onderhoud en reparaties. Het assortiment tweedehands en gebruikte fietsen is enorm en ze krijgen regelmatig nieuwe tweedehandse en gebruikte fietsen binnen.

In 2018 is Budget Bike uitgeroepen tot ‘tweewieler winkel van het jaar gemeente Leiden’ en daar zijn ze erg trots op. Wat begonnen is als hobby is verworden tot een eigen winkel waar zij hun jarenlange expertise dagelijks in de praktijk brengen. Kom langs en bekijk het aanbod, maak een testritje en vergelijk de scherpe prijzen. Laat je adviseren en helpen door een van de experts onder een genot van een lekker bakkie koffie!

Contactgegevens:
Haven 14
2312 MH Leiden
071-7501830

Hogewoerd 71
2311 HG Leiden
06-41464648
[email protected]

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit in Leiden

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!

Fluit Tweewielers
Van der Veeken de Fietsspecialist

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.