Elektrorad-Zentrale

“SociBike bakfiets is een mooie toevoeging aan ons assortiment“

Over SociBike ambassadeur Elektrorad-Zentrale

Over ons

In onze winkel vindt u geselecteerde elektrische fietsen, e-bikes, therapiefietsen, driewielers en speciale fietsen voor elke behoefte. Er zijn ook enkele bakfietsen en kindertransportfietsen beschikbaar voor een proefrit. Goed advies aan elke geïnteresseerde klant staat altijd op de voorgrond. Uitgebreide testritten zijn daarom niet alleen mogelijk, maar zelfs wenselijk. Want alleen door “rijden” te ervaren, leert u de verschillende aandrijfconcepten goed kennen.

De markt voor elektrische fietsen, e-bikes, bakfietsen en senior driewielers groeit gestaag. Het aantal fabrikanten, merken en producten kan niet langer gemakkelijk over het hoofd worden gezien. We hebben ons met de grootste zorg aan elk onderwerp gewijd en kunnen u daarom een ​​geschikte en uitgebreide selectie fietsen aanbieden.

Contactgegevens:
Münchner Straße 14
82008 Unterhaching (Duitsland)
089 – 726 094 45
[email protected]

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit in Unterhaching (Duitsland)

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!

JanssenTweewielers
Van Dijk Bikes

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.