Fiets Factory

Fiets Factory

“"Fiets Factory biedt U een ruim assortiment van bekende merken tegen scherpe prijzen en levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige fietsen. SociBike past hier goed tussen"“

Over SociBike ambassadeur Fiets Factory

Over ons

In onze fietsen speciaalzaak, centraal gelegen in krommenie, kunt U terecht. Hier vindt U alles op fietsgebied: van stijlvolle omafiets tot elektrische fiets, van kettingkast tot kinderzitje. Fietsen in alle soorten en maten, zo kunnen wij denk ik ons brede assortiment het best typeren.

Wij kunnen ons met recht een breed georiënteerde fietsen speciaalzaak noemen. In onze Fietsen speciaalzaak is het een hele belevenis om je eens in alle rust te oriënteren op een nieuwe fiets. Zoekt U een simpele fiets of echt maatwerk alles is mogelijk. Uiteraard hoort bij de aankoop van uw nieuwe fiets een uitstekende dienstverlening en service.

Contactgegevens:
Fiets Factory
Visserspad 2 -B3
1561PK Krommenie
+31681122909
[email protected]

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit in Krommenie

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!

Adam’s Bike
Klaver Fietsen