Fietsenstunt.nl

“Wij verkopen kwaliteitsfietsen. Daar hoort SociBike bij. “

Over SociBike ambassadeur Fietsenstunt.nl

Over mij

Kwaliteitsfietsen verkopen én uitstekende service leveren, dat is waar Fietsenstunt.nl voor staat. Door hun jarenlange ervaring in de fietsenbranche, weten zij als geen ander wat de wensen zijn van de consument. Naast hun website, beschikken zij over 3 fysieke winkels, waar je welkom bent voor deskundig advies of het maken van een proefrit. In de Experience Store in Hoorn (2.500 m2) en in de winkels in Wervershoof en Wieringerwerf, staan de medewerkers 6 dagen per week voor je klaar.

Extra service
Méér dan alleen de prijs, betekent ook een uitstekende service en kwaliteit. Je ontvangt de fiets 100% rijklaar en na aankoop van jouw fiets biedt Fietsenstunt.nl je service en garantie aan huis. Zo ben je verzekerd van jarenlang zorgeloos fietsplezier. Fietsenstunt.nl is officieel dealer van alle bekende merken, waardoor je ook na aankoop van je nieuwe fiets bij hun terecht kunt voor service en garantie.

Contactgegevens:
Hof van Hoorn
Dr. C.J.K. van Aalstweg 8
1625 NV Hoorn
0228-854013
[email protected]

 

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit in Hoorn

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!

Van der Veeken de Fietsspecialist
myBike.be