Relaxt fietsen dankzij driepunts veiligheidsgordels

Wanneer je met SociBike bakfiets op pad gaat met je eigen kind(eren) of die van een ander, is het een must dat zij veilig vastzitten. We hebben daarom heel bewust gekozen voor twee degelijke driepunts veiligheidsgordels in de bak. Hier zit zelf een heel beweeglijk kind goed mee vast. De gordels zijn verstelbaar en daardoor bruikbaar van hele jonge kindjes die goed zelf kunnen zitten tot grotere kinderen.

Speciaal ontwikkelde wielbeschermers

Wanneer kinderen goed vastzitten met de driepunts veiligheidsgordels kunnen zij er onmogelijk bij, maar toch hebben we voor de wielen speciale wielbeschermers ontwikkeld. Zo worden vingers in de spaken gewoon zeker voorkomen. De wielbeschermers zijn inmiddels een kenmerkend detail van SociBike geworden.

Zichtbaar door goede verlichting

Verlichting moet het gewoon doen. Daarom verwerkte we twee stootbestendige voorlampen in het frame en werkten we de bedrading netjes weg. Deze ledlampen zijn bijna niet stuk te krijgen. Het achterlicht is geen goedkoop batterijlampje, maar een lampje dat (net als de voorlampen) schakelbaar is op het bedieningspaneel. Vanwege het draadje van de lamp naar het paneel, is het spatbord niet van plastic, maar van aluminium gemaakt. Extra duurzaam dus!

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!