Heb je een probleem met jouw SociBike bakfiets? Vraag dan een reparatie aan. Onze e-bike monteurs zijn gespecialiseerd in het repareren van SociBike bakfietsen. We komen bij je thuis en helpen je snel weer op weg!

Garantie

Na levering heb je 2 jaar garantie op de SociBike. Op het frame zit zelf 5 jaar garantie (zie onze garantievoorwaarden). Mocht er iets mis zijn met je SociBike dan komen onze speciaal opgeleide e-bike monteurs bij je thuis om het zo snel mogelijk op te lossen.

Wij kunnen alle mogelijke reparaties uitvoeren, bij uitzondering het plakken van de band. Het enige wat je zelf moet doen is er voor zorgen dat wij op de afgesproken dag van de reparatie bij je SociBike kunnen.

Gebruikershandleiding

Wij adviseren om onze gebruikershandleiding goed door te lezen voordat je met SociBike de weg op gaat. Deze handleiding geeft informatie over het juiste gebruik en bediening van de trapondersteuning, de automatische traploze versnelling, de remmen en de accu. Daarnaast geven wij advies en tips over het fietsen op jouw SociBike bakfiets en uitleg over de garantie en het onderhoud.

Vraag een reparatie aan

    Download de brochure

    Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.