JOUW SOCIBIKE VERDIENT DE BESTE SERVICE

Heb je een probleem met jouw SociBike bakfiets? Vraag dan een reparatie aan. Onze e-bike monteurs zijn gespecialiseerd in het repareren van SociBike bakfietsen. We komen bij je thuis en helpen je snel weer op weg!

  1. Home
  2. Service

Garantie

Na levering heb je 2 jaar garantie op de SociBike. Op het frame zit zelf 5 jaar garantie (zie onze garantievoorwaarden). Mocht er iets mis zijn met je SociBike dan komen onze speciaal opgeleide e-bike monteurs bij je thuis om het zo snel mogelijk op te lossen.

Gebruikershandleiding

Wij adviseren om onze gebruikershandleiding goed door te lezen voordat je met SociBike de weg op gaat. Deze handleiding geeft informatie over het juiste gebruik en bediening van de trapondersteuning, de automatische traploze versnelling, de remmen en de accu. Daarnaast geven wij advies en tips over het fietsen op jouw SociBike bakfiets en uitleg over de garantie en het onderhoud.

Service abonnement

Soms is het gewoon prettig om te weten dat je altijd een vakman kunt bellen. Met een service abonnement bij SociBike is dat geregeld. Wij bieden drie varianten aan. Kies bijvoorbeeld de voordeligste optie waarbij je altijd verzekerd bent van periodiek onderhoud. Kom je liever niet voor verrassingen te staan? Dan is het Premium abonnement de beste optie voor jou. In dat geval zijn zelfs de kosten voor de onderdelen die vervangen moeten worden gedekt!

Vraag een reparatie aan