Hoera! soci.bike bestaat 5 jaar

5 jaar geleden zijn wij gestart met het produceren van de soci.bike bakfiets. Een bakfiets met een bijzonder verhaal. Eigenaren Patrick en Peter hebben zelf of in hun nabije omgeving ervaren wat het doet met mensen als zij aan de zijlijn komen te staan. Deze mensen hebben geen reden om ’s ochtends hun bed uit te komen en ’s avonds, als zij thuiskomen, kunnen zij niet trots zijn op datgeen wat zij die dag gedaan hebben. soci.bike neemt daarom geen mensen aan om bakfietsen te maken. Nee, wij maken bakfietsen om mensen aan te nemen!

Terugblik 5 jaar soci.bike

De afgelopen 5 jaar hebben wij hard, en met heel veel plezier, aan onze elektrische bakfiets gewerkt. Een fiets die voldoet aan al onze eisen en die van de consument. We zijn ontzettend trots op het resultaat die onze monteurs en medewerkers hebben geleverd. Een prachtige elektrische bakfiets verkrijgbaar in 240 kleuren!

De toekomst van soci.bike

Na periode hard bikkelen, hebben we heel veel zin in de toekomst van soci.bike die vol zit met nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Op naar het volgende jubileum!

taart We vieren ons 5 jarig bestaan met een goed stuk taart!

Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie?