SociBike bakfiets leverbaar in nieuwe kleuren

Naast de kenmerkende witte kleur van het SociBike frame kan men nu ook kiezen voor grafietzwart, cementgrijs, resedagroen, azuurblauw en okergeel. Daarnaast is elke gewenste RAL-kleur op aanvraag ook mogelijk. SociBike bakfiets speelt hiermee in op de behoefte van de klant en onderscheidt zich hiermee van andere bakfietsmerken.

“Wij willen klanten graag de mogelijkheid geven controle te hebben over hun aanschaf”, vertelt Brand Manager Dudley Smit. “Omdat onze fietsen van A tot Z in Nederland gemaakt worden kunnen wij gemakkelijk lokaal onze frames laten poedercoaten. Voor onze standaardlijn hebben wij gekozen voor populaire, trendy en matte kleuren. Wil je toch een andere kleur? Dan is dat ook mogelijk, zolang het maar een bestaande RAL-kleur is. Op deze manier hebben wij de klant echt iets te bieden en houden wij ook de lokale economie draaiende, één van de pijlers onder onze filosofie”. De nieuwe kleuren zijn zowel bij de fietsenwinkels als in de webwinkel www.SociBike beschikbaar.

Nieuwe kleuren SociBike

Ontwikkelingen SociBike

Soci.bike is momenteel volop in ontwikkeling. Het eigenzinnige merk met de kenmerkende lage instap driewielbakfiets is onlangs verhuisd naar Enkhuizen waar men een grotere bedrijfshal heeft betrokken om de groei aan te kunnen. De fietsen zelf worden nog steeds voor 100% in Nederland gemaakt bij Soci-Com. Het merk heeft een nieuwe visie uitgewerkt die het komende jaar volop zichtbaar zal worden voor de consument en winkelier. In deze visie is onder andere een nieuw en interessant verdienmodel voor aangesloten dealers opgenomen. Soci.bike is nog op zoek naar nieuwe dealers. Meer weten? Neem contact op met onze Brand Manager Dudley Smit via d.smit@SociBike of 06-50292274.