De kunst- en cultuursector heeft het, net als vele andere sectoren, momenteel zwaar. Omdat SociBike het in haar DNA heeft om een sociale plek in de wereld in te nemen en omdat geen ander werk zo uitdraagt dat ‘kleur in je leven brengen’ het verschil kan maken, bedachten wij samen met Jeroen de Boer (bekend van TheOlifants) dit gave kunstproject. Lees hier meer en wordt eigenaar van deze unieke SociBike bakfiets!

Maak kennis met de kunstenaar:

Jeroen de Boer – TheOlifants

Het werk van Jeroen de Boer (1987) – TheOlifants – varieert tussen digitaal en analoog. Tussen grafisch en illustratief ontwerp zoals: logo-identiteit, campagnes, animaties, album covers/boekomslagen tot muurschilderingen, decorontwerp en vrij werk.

Jeroen studeerde Illustratie aan de HKU in Utrecht. Tijdens zijn studie in 2009 startte hij TheOlifants. Centraal in zijn werk staat de interesse voor illustraties en typografie. In 2013 verhuisde Jeroen naar Berlijn om nog meer te groeien als kunstenaar.

Recentelijk ontwierp Jeroen een campagne voor Universal Music – Global, gerelateerd aan wat de 75ste verjaardag van Bob Marley had moeten zijn. Daarnaast ook werk voor Anderson.Paak, RIFF (Reykjavik International Film Festival), Lowlands, Timberland, Asics, Vans en diverse andere internationale merken. Muurschilderingen in restaurants, clubs en cafés in o.a New York, Berlin, Reykjavik, Brussel en Amsterdam.

Jeroen de Boer TheOlifants SociBike kunstproject

Jeroen de Boer TheOlifants SociBike kunstproject

By loading this video, you agree to the privacy policy of Youtube.

Jeroen de Boer TheOlifants SociBike kunstproject
Jeroen de Boer TheOlifants SociBike kunstproject
Jeroen de Boer TheOlifants SociBike kunstproject

Dé fiets van Jeroen

SociBike Jeroen de Boer TheOlifants kunstproject (1)
SociBike Jeroen de Boer TheOlifants kunstproject (3)
SociBike Jeroen de Boer TheOlifants kunstproject (2)
SociBike Jeroen de Boer TheOlifants kunstproject (4)

Jeroen: “Het is ontzettend gaaf dat de door mij ontworpen SociBike bakfiets straks gewoon ergens rondfietst. Ik hoop dat de eigenaar heel blij is met zijn fiets, vol trots de weg op gaat en al fietsend andere mensen een lach op hun gezicht bezorgt. Hopelijk zet het aan tot mooie dialogen en inspiratie”.

Deze unieke, limited edition SociBike is nu verkrijgbaar. Stuur een e-mail naar [email protected] als je interesse hebt!

Of test SociBike bakfiets eerst zelf

Laat je overtuigen door een gratis en geheel vrijblijvende proefrit. Test de SociBike uitgebreid, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!