De kunst- en cultuursector heeft het, net als vele andere sectoren, momenteel zwaar. Omdat SociBike het in haar DNA heeft om een sociale plek in de wereld in te nemen en omdat geen ander werk zo uitdraagt dat ‘kleur in je leven brengen’ het verschil kan maken, bedachten wij samen met Jeroen de Boer (bekend van TheOlifants) dit gave kunstproject. Lees hier meer en wordt eigenaar van deze unieke SociBike bakfiets!

Maak kennis met de kunstenaar:

Maarten Vet – VETART

Welkom in de wereld van Maarten Vet, beter bekend als VETART. Onder deze naam maakt hij muziek, maar vooral kunst. Bijna elke schilderstijl is in zijn werk vertegenwoordigd, met veel kleur, surrealisme, abstracte fantasie en psychedelische werelden. Geïnspireerd door vele soorten kunst die VETART tijdens zijn reizen heeft gezien.

Hij heeft gewerkt aan kunstprojecten in Europa: Berlijn, Parijs, Budhapest, Bregenz, Amsterdam en zelfs in Costa Rica. Het huis, wat tevens zijn atelier is, is één grote VETART fantasiewereld, waar alles door hem gevonden of gemaakt is. Ook is er een muziekstudio om zijn eigen muziek te maken, waar tevens veel kunstwerken gemaakt worden.

Naast kunst is hij bezig met oude ambachten zoals smeden en houtsnijden, zijn interesses muziek, filosofie, kunst, natuur, geschiedenis, spiraal werelden, techniek en genieten van het leven.

Maarten Vet VETART SociBike kunstproject

 

Dé fiets van Maarten

SociBike kunstproject Maarten Vet
SociBike kunstproject Maarten Vet
SociBike kunstproject Maarten Vet
SociBike kunstproject Maarten Vet

Deze unieke, limited edition SociBike is nu verkrijgbaar. Stuur een e-mail naar [email protected] als je interesse hebt!

SociBike art festival

De SociBike kunstfietsen zijn stuk voor stuk unieke exemplaren. Ben jij geen eigenaar geworden van een beschilderde SociBike? Wees dan je eigen kunstenaar! Kies uit een van de 240 kleuren jouw favoriete kleur voor het frame. Lever een mooie foto, tekening of schets aan bij SociBike en ontvang een gratis paneelsticker. SociBike print jouw design op een sticker die op de deur van de bakfiets komt te zitten. Zo wordt elke bakfiets een kunstwerk. Deze actie loopt tot en met juli 2022.

Of test SociBike bakfiets eerst zelf

Laat je overtuigen door een gratis en geheel vrijblijvende proefrit. Test de SociBike uitgebreid, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.