soci.bike nu beschikbaar als gifjes!

soci.bike heeft sinds vandaag eigen gifjes! Met deze bewegende soci.bike plaatjes kun jij je Instagram Stories en Snapchats extra opvrolijken. De gifs zijn eindeloos af te spelen en niet moeilijk toe te voegen. Hieronder geven wij een korte toelichting over hoe je dit doet per kanaal.

soci.bike gifjesInstagram

Maak een foto of video met Instagram Stories en klik op de smiley rechtsboven in het scherm. Je krijgt onderstaand menu te zien. In het menu klik je op ‘zoek gif’ (omcirkeld in onderstaande foto). Als je daarop tikt krijg je de meest populaire gifjes van dat moment te zien. Typ in de zoekbalk socibike en je krijgt alle soci.bike gifjes te zien. Door op de gif te klikken verschijnt deze meteen in je story. Je kunt het formaat van de gif nog aanpassen door te vergroten en verkleinen.

Snapchatsoci.bike gifjes

Maak een foto of video met Snapchat en klik op de sticker rechts in het scherm. Typ in de zoekbalk socibike en je krijgt alle soci.bike gifjes te zien. Door op de gif te tikken verschijnt deze meteen in je foto of video. Je kunt het formaat van de gif nog aanpassen door te vergroten en verkleinen.

We zijn benieuwd naar jullie kleurrijke en vrolijke creaties! #socibike

Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Meer informatie?