SociBike nu te koop bij Dekker Tweewielers

Heel trots zijn wij dat SociBike bakfiets nu ook leverbaar is via een van de grootste fietsenwinkels uit onze eigen standplaats Enkhuizen: Dekker Tweewielers.

Dekker Tweewielers bestaat sinds 1930. De huidige eigenaar Kees van Stek heeft het bedrijf ruim 10 jaar geleden overgenomen van de familie Dekker. Ze hebben een breed assortiment e-bikes en kinderfietsen. Die e-bikes beslaan 70 procent van de verkoop. Mensen komen nog wel voor stadsfietsen of racefietsen, maar dat assortiment verdwijnt langzamerhand. De winkeloppervlakte is sinds afgelopen jaar ook veel groter dan toen Kees het tien jaar geleden overnam. Ze hebben in 2017 de bewuste keuze gemaakt om vooral op e-bikes, kinder- en stadsfietsen in te zetten.

Het leukste aan zijn werk vindt Kees de variatie in het werk. Het verkopen, het contact met klanten, fabrikanten benaderen en daarmee onderhandelen. En het onderhouden van de twee webshops, wat weer andersoortig werk is. Het totaalplaatje maakt het werk zo leuk. Plus het feit dat ze er een tweede winkel bij hebben in Hoogkarspel en een derde in Andijk maakt het allemaal nog veel leuker. Kees pendelt dagelijks tussen de zaken op en neer om zo een vinger aan de pols te houden.

Contactgegevens:
Torenstraat 10
1601 HH Enkhuizen
0228-312961
[email protected]

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.