Tweewielerservice Jack Teuwen

Tweewielersservice Jack Teuwen is een fietsenzaak met een verhaal. Deze winkel in Herten bestaat al meer dan 30 jaar en heeft een hele geschiedenis.  In 1988 begon Jack Teuwen in de oude koestal van zijn ouderlijk huismet het repareren en verkopen van  fietsen en bromfietsen. In de winterperiode liep dit altijd iets terug omdat er dan minder werd gefietst. Al snel bedacht men om schaatsen en later vuurwerk te verkopen. Zo kon de fietsenzaak evengoed zijn bestaansrecht behouden. Jack Teuwen werd daardoor al snel een goedbezochte zaak door klanten uit de regio.

Grote naam in de regio Herten

Na de intrede van de mountainbike kreeg de hele fietsenbranche een impuls die fietsen een goed sportief imago gaf. Na enkele jaren met hulp van de familie het werk verricht te hebben moest er personeel in dienst worden genomen. De jaren die hierna volgden hebben zij een grote naam opgebouwd in de regio Herten. Ieder jaar werd er wel verbouwd en de boerderij werd stuk voor stuk meer uitgebreid. De fietsenzaak stond destijds al bekend als een betrouwbare zaak waar niet alleen gepraat werd over service en garantie, maar het werd ook daadwerkelijk verleend. In de verkoop van vuurwerk is de fietsenzaak ook een vertrouwde naam geworden in Herten. De vuurwerkshow die de laatste jaren werd georganiseerd, maakte een goede en betrouwbare naam in de regio waar.

 “Een fiets moet passen”

Tweewielerservice Jack Teuwen zorgt ervoor dat klanten op de juiste fiets de winkel uitgaan, zodat ‘protesterende’ lichaamsdelen kunnen worden voorkomen. ‘’Een fiets moet passen!’’ aldus Jack Teuwen. De service van Tweewielerservice gaat verder dan alleen service en onderhoud, er wordt ook meegedacht aan diefstal en preventie. Kortom een fietsenzaak met hart voor de klant.

De bakfietsen van SociBike zijn nu ook verkrijgbaar bij Tweewielerservice Jack Teuwen, dus woon jij in de buurt van Herten? Breng dan zeker een bezoek aan deze winkel en maak een gratis proefrit!

Proefrit aanvragen

Probeer SociBike gratis uit

Wil je de SociBike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!