Voorne Tweewielers nieuwe soci.bike dealer

Voorne Tweewielers is dealer geworden van soci.bike bakfiets. Robin en Joanne zijn de twee gezichten van het bedrijf. Voorne Tweewielers is gevestigd in Oostvoorne, een mooie en gezellige badplaats gelegen op het eiland Voorne-Putten in Zuid-Holland. In 1999 is het bedrijf opgericht door Robin en hij is destijds begonnen met het verkopen van fietsen, onderdelen en accessoires en het repareren en onderhouden van fietsen. Later is daar de scooterverkoop, -reparatie/-onderhoud aan toegevoegd.

In 2006 is Joanne deel uit gaan maken van Voorne Tweewielers. Zij is voornamelijk verantwoordelijk voor de verkoop en de interieurstyling van de winkel. Robin ontfermt zich voornamelijk over de reparaties en het onderhoud van fietsen en scooters.

Een aantal jaren later (2012) hebben ze een grote en spannende stap gemaakt met het uitbreiden van de zaak. De bestaande winkeloppervlakte werd hierdoor een stuk groter; maar liefst 100 vierkante meter kwam erbij!

In de fietsenbranche van tegenwoordig proberen zij zich te onderscheiden door hun deskundigheid en betrokkenheid bij de klant. Nog steeds zijn ze dagelijks bezig om de winkel en service ‘up-to-date’ te houden. Ze vinden het heel belangrijk dat iedere klant zich prettig en begrepen voelt en voorzien wordt van de juiste informatie. Samen zetten zij zich hier de volle 100% voor in!

Contactgegevens:
Burgemeester Letteweg 42
3233 AG Oostvoorne
0181-486752
info@voornetweewielers.nl

Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Meer informatie?