Waarom soci.bike

  1. Home
  2. Waarom soci.bike

De soci.bike is de meest veilige, comfortabele en duurzame elektrisch ondersteunde bakfiets. Wanneer je de soci.bike online bestelt profiteer je onder andere van gratis bezorging, montage en service aan huis!

Maak een gratis proefrit

Een soci.bike moet je proberen, ervaren, zien en voelen. Alleen dan raak je overtuigd van de kwaliteit. Hoe kan dit nu beter dan op een soci.bike van een echte gebruiker te fietsen en te horen hoe zijn ervaringen zijn en waarom hij destijds gekozen heeft voor een soci.bike?

Wij hebben een netwerk van fietsenwinkels die zo enthousiast zijn over soci.bike, dat ze je altijd de gelegenheid geven om een proefrit te maken en hun ervaringen met je willen delen.

Maak direct een afspraak voor het maken van een proefrit.

100% rijklaar afgeleverd

soci.bike is zo ontworpen dat hij 100% rijklaar bij je afgeleverd wordt. Geen bouwpakket of onderdelen die je zelf in elkaar moet zetten en waar je net het juiste gereedschap niet voor hebt. De soci.bike is door onze vakbekwame e-bike monteur volledig afgemonteerd in onze fabriek in Enkhuizen. Dit betekent dat als de bakfiets bij je wordt afgeleverd, jij niets meer hoeft te doen. Zelfs de accu is opgeladen. Je stapt op en je ervaart direct het comfort van altijd met wind mee fietsen!

Gratis thuisbezorgd

soci.bike wordt door onze eigen bezorgdienst gratis bij jou voor de deur afgeleverd. De monteur neemt samen met jou alle functies van de fiets door en legt uit waar je op moet letten. Alleen als je 100% tevreden bent stapt hij weer in zijn auto, waarna jij kan gaan genieten van jouw soci.bike.

Service aan huis

Jouw soci.bike wordt geleverd met 2 jaar garantie en op het frame zelfs 5 jaar (zie onze garantievoorwaarden). Als er iets mis is met je soci.bike, komen onze speciaal opgeleide e-bike monteurs bij je thuis om het zo snel mogelijk op te lossen. Voor gebruikers van soci.bike zit dit inbegrepen in de maandelijkse kosten. Kopers van soci.bike kunnen contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden en kosten. Het enige wat je zelf moet doen is banden plakken en zorgen dat wij op de dag van de reparatie bij de fiets kunnen.

soci.bike bestellen

Gebruik
€ 169,40per maand (looptijd 36 maanden)
  • soci.bike elektrische bakfiets gebruik bestellen
Menu

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.