Waarom SociBike

Waarom SociBike kiezen? De SociBike is de meest veilige, comfortabele en duurzame elektrisch ondersteunde bakfiets. Wanneer je de SociBike online bestelt profiteer je van gratis bezorging aan huis!

Maak een gratis proefrit

Een SociBike moet je proberen, ervaren, zien en voelen. Alleen dan raak je overtuigd van de kwaliteit. Hoe kan dit nu beter dan op een SociBike te fietsen in jouw eigen, bekende buurt? Een van onze accountmanagers komt graag bij je langs en vertelt je alles over eigenschappen en mogelijkheden.

Maak direct een afspraak voor het maken van een proefrit.

100% rijklaar afgeleverd

SociBike is zo ontworpen dat hij 100% rijklaar bij je afgeleverd wordt. Geen bouwpakket of onderdelen die je zelf in elkaar moet zetten en waar je net het juiste gereedschap niet voor hebt. De SociBike is door onze vakbekwame e-bike monteur volledig afgemonteerd in onze fabriek in Enkhuizen. Dit betekent dat als de bakfiets bij je wordt afgeleverd, jij niets meer hoeft te doen. Zelfs de accu is opgeladen. Je stapt op en je ervaart direct het comfort van altijd met wind mee fietsen!

Gratis thuisbezorgd

SociBike wordt door onze eigen bezorgdienst gratis bij jou voor de deur afgeleverd. De monteur neemt samen met jou alle functies van de fiets door en legt uit waar je op moet letten. Alleen als je 100% tevreden bent stapt hij weer in zijn auto, waarna jij kan gaan genieten van jouw SociBike.

Service aan huis

Jouw SociBike wordt geleverd met 2 jaar garantie en op het frame zelfs 5 jaar (zie onze garantievoorwaarden). Als er iets mis is met je SociBike, komen onze speciaal opgeleide e-bike monteurs bij je thuis om het zo snel mogelijk op te lossen. Vraag een reparatie aan en we plannen zo snel mogelijk een afspraak met je in. Kies je liever voor zekerheid? Sluit dan een service abonnement af!

SociBike bestellen