Welkom Fietsenstunt.nl als nieuwe dealer

Wij zijn heel verheugd te melden dat Fietsenstunt.nl nu ook leverancier van SociBike bakfiets is. In de prachtige Experience Store in Hoorn komt SociBike helemaal tot zijn recht.

Kwaliteitsfietsen verkopen én uitstekende service leveren, dat is waar Fietsenstunt.nl voor staat. Door hun jarenlange ervaring in de fietsenbranche, weten zij als geen ander wat de wensen zijn van de consument. Naast hun website, beschikken zij over 3 fysieke winkels, waar je welkom bent voor deskundig advies of het maken van een proefrit. In de Experience Store in Hoorn (2.500 m2) en in de winkels in Wervershoof en Wieringerwerf, staan de medewerkers 6 dagen per week voor je klaar.

Extra service
Méér dan alleen de prijs, betekent ook een uitstekende service en kwaliteit. Je ontvangt de fiets 100% rijklaar en na aankoop van jouw fiets biedt Fietsenstunt.nl je service en garantie aan huis. Zo ben je verzekerd van jarenlang zorgeloos fietsplezier. Fietsenstunt.nl is officieel dealer van alle bekende merken, waardoor je ook na aankoop van je nieuwe fiets bij hun terecht kunt voor service en garantie.

Contactgegevens:
Hof van Hoorn
Dr. C.J.K. van Aalstweg 8
1625 NV Hoorn
0228-854013
[email protected]

Download de brochure

Laat je e-mailadres achter en wij versturen je direct de brochure per e-mail toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.